(HABER: YASİN CELAL TORUN)- İYİ Parti Bolu Belediye Başkan adayı Mansur Şen, seçim çalışmaları kapsamında Beypiliç Yem Fabrikası'nı ziyaret etti ve burada çalışanlarla bir araya geldi.

foto galeri gif-2

31 Mart yerel seçimlerine doğru ilerlerken, çalışmalarını gece gündüz sürdüren Şen ve ekibi, Beypiliç Yem Fabrikası'na ziyaret gerçekleştirdi. Fabrika çalışanları tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Şen ve ekibi, çalışanların sorunlarını dinleyerek not aldılar.

Bolu’nun sorunlarını bildiklerini ve bu sorunlara yönelik birçok proje hazırladıklarını belirten Şen “Projelerimiz hazır, biz de hazırız. Bolumuzun sorunlarını biliyoruz. Bilgi birikimi konusunda da kendimize güveniyoruz. İnşallah vatandaşlarımız bize teveccüh gösterirse 1 Nisan itibariyle çalışmalara başlayacağız” dedi.

Sonraki ziyaretleri kapsamında Bolu Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'ne gelen Şen ve ekibi, burada da yoğun ilgiyle karşılandı.

“MİLLET SİZİ GÖRMEK İSTİYOR”

İYİ Parti Bolu Belediye Başkanı Mansur Şen ve ekibine yöneltilen “millet bıktı gerçekten başkanım sizi görmek istiyoruz” sözüne karşılık Şen “Vatandaşlarımızın teveccühü güzel. Gerek kişiliğimiz gerek tanınmışlığımızdan dolayı vatandaş bize güveniyor bizlerde güveni boşa çıkarmayacağız” yanıtını verdi.

Editör: Servet GÖKÇEK