(HABER MERKEZİ)- Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, seçim çalışmaları kapsamında PTT Dağıtım Merkezinde çalışan personel ile bir araya geldi. Başkan Durak’ın bir sonrası durağı ise Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu.

31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, çalışmalarına sabah erken saatlerde başlayıp akşam geç saatlere kadar devam ediyor. Parti yöneticileri ve ekibiyle çalışan Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, seçim çalışmaları kapsamında PTT Dağıtım Merkezin ziyaret etti.

“AYIRMADAN AYRIŞMADAN TÜM VATANDAŞLARIMIZLA KUCAKLAŞACAĞIZ”

Burada PTT çalışanları ile bir araya gelen Başkan Adayı İlhan Durak, çalışanlardan 31 Mart için destek istedi. Çalışanların taleplerini de dinleyen Durak, kimseyi ayrıştırmayacaklarını vurguladı. Belediye Başkan Adayı Durak PTT ziyaretiyle ilgili açıklamasında, “PTT çalışanlarımızı ziyaret ederek desteklerini istedik. Çalışanlarımızın talep ve isteklerini dinledik. Bolu’yu yeniden inşa etmek için samimiyet ve tevazu ile çalışmaya devam ediyoruz. Ayırmadan, ayrışmadan tüm vatandaşlarımızla samimiyetle kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.

“BOLU’YU ENGELSİZ BİR KENT HALİNE GETİRMENİN VAKTİ GELDİ”

Başkan Adayı Durak’ın bir sonraki ziyareti ise Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Okuluna oldu. İlhan Durak 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin son gününde karne heyecanı yaşayan özel öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Özel öğrenciler ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, veliler ve öğretmenlerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Başkan Adayı Durak ziyarete dair, “Özel Eğitim Okulunda eğitim gören kıymetli kardeşlerimizin karne günü heyecanlarına ortak olduk. Sevgili öğrencilerimize daha mutlu ve daha güzel yarınları inşa etmenin, Bolu’yu engelsiz bir kent haline getirmenin vakti geldi. Ziyaretimizde ayrıca kıymetli öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile buluştuk. Desteklerini ve dualarını talep ettik” ifadelerini kullandı.

Durak (10)Durak (9)Durak (8)Durak (7)Durak (6)Durak (5)Durak (3)Durak (4)Durak (2)Durak (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ