(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Teşkilatı, İl Başkanı İlhan Durak öncülüğünde tüm İl ve İlçe teşkilat yöneticileriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısına katıldı.

MHP Bolu teşkilatları İl Başkanlığının organizasyonu ve İl Başkanı ilhan Durak öncülüğünde İl Yönetim ve İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ülkü Ocakları, KAÇEP İl ve İlçe Başkanları ve Kamu-Sen olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısına tam kadro katılım gösterdi.

MHP Grup toplantısına katılım sonrasında açıklama yapan Başkan İlhan Durak; “Bilge Lider MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bugün partimizin TBMM Grup Toplantısında yapmış olduğu konuşmaya, Teşkilatlarımız ile birlikte katılım sağlarken, Liderimizinde söylediği gibi, biz şuurluyuz, inançlıyız ve dava yolundayız anlayışı ile emir ve talimatlarını aldık. İlgi ve alakalarından dolayı Milletvekilimiz Sn.İsmail Akgül’e teşekkür eder, Teşkilatlarımız adına şükranlarımızı sunarız.” İfadelerine yer verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısı sonrasında da MHP Bolu Teşkilatını TBMM’de MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ağırladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısı ve TBMM ziyaretinden fotoğraf kareleri de paylaşıldı.

Editör: Oğuzhan EKE