MHP Dörtdivan İlçe Başkanlığı tarafından İl başkanı Cihan Başaran’ın da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

MHP Dörtdivan İlçe Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimler öncesinde MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran’ın da katıldığı geniş katılımlı bir toplantı düzenledi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin bir önceki yönetimi görevden almasının ardından uzun süre kapalı kalan MHP Dörtdivan İlçe Başkanlığı, son yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Hasan Çevik’in İlçe Başkanlığı’nda yeniden kurulmuş ve seçimlerden oylarını arttırarak çıkmıştı.

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Merkez İlçe Başkanı Osman Artunç, Seben, Yeniçağa ve Gerede İlçe Başkanlarının da aralarında bulunduğu partililerle birlikte Dörtdivan’da toplantı gerçekleştirdi.

Cihan Başaran ve beraberindekiler, toplantıdan önce kaz eti menülü akşam yemeğine katıldılar.

Toplantıda gündeme ve önümüzdeki yerel seçimlere dair açıklamalarda bulunan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, dinamik bir teşkilat yapısıyla Dörtdivan Belediyesi’ni kazanacakları bir çalışma gerçekleştirmek istediklerini, Dörtdivan’ın kazanılmaya en yakın Belediye olduğunu söyledi. Cihan Başaran’ın konuşmasının ardından teşkilat içi görevlendirmeler yapıldı.

Toplantının ardından MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran ve partililer hep birlikte hatıra fotoğraf çekildiler.

Editör: TE Bilisim