(HABER: ASLI AKIŞ- OĞUZHAN EKE)-  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Ankara’daki çalışmaları kapsamında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi. Akgül, Bolu’da devam eden yatırımlar hakkında bilgi notu paylaşarak, Bakan Yumaklı’ya talep ve istekleri aktardı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İsmail Akgül, ilimizin DSİ ve Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü Bünyesinde yapımı devam eden yatırımlarının işleyişi ve son durumları hakkında görüş alışverişinde bulunma amacıyla Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret etti.

Görüşülen konular arasında Tekke Barajı, Seben Taşlıyayla Göleti, Göynük Hasanlar ve Dedeler Göleti, Çele Barajı ile makine ve personel talepleri yer aldı. 2024 Mali yılı içerisinde Bolu’da devam eden projeler için ödenek ayrılması isteğinde bunuldu. Akgül, yatırımlar Bolu halkı için önemine dikkat çekerek, bölge halkının konulardaki hassasiyetini dile getirdi.

Ziyaretle ilgili Köroğlu Gazetesine özel bir açıklama yapan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “İlimizde devam eden projelerle alakalı sayın bakanımızdan yeni süreçte ödeneklerle ilgili destek talep ettik. Gerçekleştirilecek olan ve yapılması planlanan projeler ve yatırımlar noktasında ilimize hassasiyet gösterilmesini Bolu’nun yalnız bırakılmamasını kendisine ilettik. Sayın Tarım Ve Orman bakanımız İbrahim Yumaklı beyefendi de ellerinden gelen desteği Bolu’ya sunacaklarını ifade etti.

Tabi önümüzdeki süreçte bütçeler belirlenecek. Ancak 6 Şubat 2022’de yaşanılan deprem felaketi sebebiyle öncelik deprem bölgesi olacaktır. Sonuç itibariyle ilimize yapılan yatırımlar ve yeni dönem projeleri mutlak surette hayata geçirilecek. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.