(HABER: ASLI AKIŞ)- AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Bolu ve ilçelerin altyapısını geliştirmek ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan ile birlikte yol ağını inceledi.

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan, Bolu’nun yol altyapısıyla ilgili önemli incelemelerde bulundu. Bu ziyaretler sırasında, Seben, Mudurnu ve Taşkesti gibi kritik bölgelerde tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarını değerlendirildi.

“KRİTİK NOKTALARDA TESPİTLERDE BULUNDUK”

Coşkunyürek, konuyla ilgili bilgi vererek; “Karayolları Bölge Müdürümüz Sn. Mehmet Fidan ile birlikte Bolumuzun yol ağında yaptığımız incelemelere Seben, Mudurnu ve Taşkestiyle devam ettik. Tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarında kritik noktalarda tespitlerde bulunduk” dedi.  

Gün boyunca süren bu inceleme gezilerine, Bölge Müdürü Mehmet Fidan'a, Bolu ilçelerinin belediye ve belde başkanlarına, AK Parti ilçe başkanlarına, muhtarlara ve tüm hemşehrilerine teşekkürlerini ileten Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, hizmet sevdasıyla yola çıktıklarını ve Bolu'nun her köşesine eserler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

KARACASU’DA ÇALIŞAMALAR YERİNDE GÖRÜLDÜ

Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan ile birlikte tamamlanan Çaydurt Yolu ve yeni Çevre Yolu gibi önemli projeleri de yerinde inceleyen AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Karacasu Beldesi'nde de çalışmaları denetledi.

“YOL AĞINI DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GETİRECEĞİZ”

Milletvekili Coşkunyürek, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar ve beraberinde Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan ile birlikte Dörtdivan Doğancılar Köyü ile Yeniçağa Dörtdivan yolunu da ziyaret ederek, ilçelerin yol ağını daha konforlu ve güvenli hale getirme amacıyla yapılan çalışmaları gözden geçirdi.

Son olarak Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı Mehmet Çonkar ve Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan ile Yünlü Yaylası, Kazanlar, Eyeciler Deresi ve Yelkenler Köyü bölgelerinde kritik noktalarda da incelemelerde bulunan Coşkunyürek, Gerede Sanayi Sitesi ile otoyol bağlantısı arasındaki tek şeritli yolu duble yol haline getirme çalışmaları hakkında bilgiler aldı.