(HABER: EBRU BUKET EKE)-  Yılbaşı geliyor. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için geri sayım başladı. Bu yıl büyük ikramiye tam 400 milyon TL.

Milli Piyango yılbaşı biletlerinin satışı devam ediyor. Herkesin ‘keşke bana çıksa’ dediği milli piyangonun bu yılki ikramiyesi ise  400 milyon lira. Yılbaşına sayılı günler kala, bilet satışlarına da talep oldukça fazla. Eldemir Büfe 08 işletme sahiplerinden Emre Eldemir, geçmiş yılları örnek göstererek büyük ikramiyenin Bolu’ya çıkabileceğini ileri sürerek biletlerin tükenmek üzere olduğunu kaydetti.

“BİLETLER TÜKENMEK ÜZERE”

Eldemir Büfe 08 işletme sahiplerinden Emre Eldemir, geçen yıllara oranla talebin fazla olduğuna işaret ederek; “41 yıldır milli piyango satıyoruz. Daha önceki yıllarda da 2-5 milyon gibi büyük ikramiyeler verdik. İnşallah bu sene hedefimiz 400 milyon’u vermek. Ayrıca bu seneki milli piyangodaki değişiklik ödeme garantili. 400 milyon çıktı çeyrek biletinize ve bu biletlerin ikisi satıldı ikisi satılmadı o vakit biletiniz oluyor yarım bilet. 400 milyon değil 200 milyon alıyorsunuz. O bakımdan dağıtım garantili olması sebebiyle geçen senelere oranla talep çok fazla. Son 6 sendir 1-2 ve 5 milyon gibi ikramiyeleri Bolumuza kazandırdık. Hedefimiz 400 milyon. Biletlerde tükenmek üzere. Bayimize herkesi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

HAYALLERİNİZ SUYA DÜŞMEDEN KONTROL EDİN!

Milli Piyango İdaresi çok sayıda kişinin mağduriyetiyle sonuçlanan fotokopili sahteciliğinin önlenmesi için sayısal loto kuponlarında hologram uygulaması da başlattı.

Bilet alırken dikkat edilmesi noktasında da uyarı yapan Emre Eldemir; “Bilet üzerinde karekod, Filigran ve hologram var. rastgele yerlerde bilet alınmamasını tavsiye ederim.” Dedi.

“BÜYÜK İKRAMİYEYİ BOLU’YA VERECEĞİZ”

Eldemir, büyük ikramiyenin Bolu’ya çıkacağına olan inancını da belirterek; “Bu seneki toplam ikramiye rekor bir ikramiye. Tam 2.35 milyar TL. Umuyorum ki biz büyük ikramiyeyi Bolu’dan vereceğiz. Buna gerçekten inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek bilet 100, yarım bilet 200, tam biletin de 400 TL'den satıldığı piyango bayilerinde, en çok çeyrek  bilet satışı yapılıyor.

Editör: Oğuzhan EKE