Bolu’nun en hesaplı yerel marketi olan Artı Market yaptığı kampanyalarla müşterilerine kazandırmaya devam ediyor. “Muhteşem Hafta Sonu” sloganı ile alışveriş severlere hesaplı bir alışveriş imkanı sunuyor.

1989 yılından bu yana yaklaşık 30 yıldan fazla bir süredir ilimizde faaliyetlerine devam eden Doğansu İnşaat bünyesinde yer alan Artı Marketler; beş farklı noktadaki şubesiyle ilimizde hizmetlerine devam ediyor. Sağlık mahallesinde Poyraz sokak ve Zorlu sokakta birer adet, Tepecik mahallesi Mudurnu yolu üzerinde, Akpınar Balcı Camii karşısında ve Çakmaklar caddesi üzerinde beş farklı şubesi ile Bolu halkına; temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kalite ile ulaştırmayı temel ilke edinmiştir. Bu hafta sonu yaklaşık iki bin üründe %25’e varan indirim yaparak bu ilkesine olan bağlılığını göstermiş durumda.

Doğansu İnşaat ve Artı Marketler yönetim kurulu başkanı Mehmet Kaya; “ 30 yıllık tecrübemiz ile halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Ülkemizin ve ilimizin içinde bulunduğu pandemi durumundan dolayı bizde alışveriş severlere nasıl yardımcı olabiliriz diye düşündük. Yaklaşık iki bin farklı üründe % 25 indirim yaparak insanların biraz olsun nefes almasını sağlamak istedik. En taze en kaliteli ürünler ile cumartesi sokağa çıkma kısıtlamasından sonra ve Pazar gün boyunca indirimlerimiz devam edecek. Gün birlik beraberlik günüdür” ifadelerini kullanarak her zaman halkın yanında yer aldıklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim