(İHA) - AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı eleştirerek, “Bolulular, Bolu Bey’ini tahtından indirecek, Köroğlu’sunu seçecek” dedi.

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş katıldı. Gündemi değerlendiren Elitaş’, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı eleştirdi. Tanju Özcan’ın geçtiğimiz gün belediye meclisinde meclis üyesini dışarı attırmaya çalışması ve Zabıta Müdürü’nü görevden aldığı olayla ilgili konuştu. Elitaş, şu açıklamayı yaptı:

“Şimdi gelirken, video gösterdiler. Sosyal medyada çok videolar var. Tanju Özcan, belediye meclisinde daha önce kendi partisinden olan bir meclis üyesi dışarı attırıyor. Buradaki belediye başkanı arkadaşla da zamanında milletvekilliği yaptı. Sordum arkadaşlara, ‘Ne zaman oldu?’ Yeni oldu dediler. ‘Ya geçmişte olmasın acemilik zamanında yapmasın’ Yok dediler şimdi oldu dediler. Cumhuriyet Halk Partisi'ne geri döndü mü? dedim. İl başkanımız dedi ki ‘evet geri döndü’ dedi. Nasıl bir zihniyettir, nasıl bir reklam niyetidir. Kendi partisinin içinde böyle aşağılayıcı bir tavır ortaya koyan bir belediye başkanının inşallah Bolu halkı önümüzdeki 50 gün içerisinde gayretle çalışan durmadan, dinlenmeden kadar koşacak ve 31 Mart tarihinde inşallah Bolu Bey’ini tahtından indirecek, Köroğlu’sunu seçecek.”

Editör: Oğuzhan EKE