Saygıdeğer Başkanımız Meral Akşener hanımefendi “Nedir bu şiddet bu celal”! Nedir bu öfke, bu kin, bu nefret…!

Genel seçimler öncesi ve de seçim sonrasındaki çıkışlarınız, bir parti liderine ne de siyasi konumunuza yakışmayan yanlışlarınızla birlikte yüksek seslerle haykırmalarınız yıllardır birlikte siyasi stratejiler yürüttüğünüz kişilere karşı kırıcı tutumlarınızı size hiç yakıştıramadı halkımız ve taraftarlarınız!

Bu hal ve hareketleriniz yüzünden en yakınınızdaki değerlerin sizden ayrılmaları, istifaların devam ettiği için de “demek ki “boşuna değilmiş” denilen söylevler sürekli dillerden düşmemektedir.

Herkesin hatası yanlışı olabilir ama bunu başkalarına yüklemek istemeye çalışılması ve kendini temize çıkartma çabaları erdemliğe yakışmayan tutum lardır.

Bu davranışlarınıza karşın halkımız arasında da değişik yorumlar yapılırken bir kesimde, “acaba Cumhur ittifakıyla gizli bir anlaşma mı yaptı ki” diye konuşmalar başladı.

Hatta bu söylevler “altılı masadan kalktığı zamanlarda anlaşma yapılmış olabilir” diye dillendirildiği gibi, ayrıca sayın bahçeli'nin alenen sizi cumhur ittifakına davet edişi de bir formül gereği olup kimselerin kuşkulanmaması için yapılmış olabileceği varsayımı düşünülmektedir.

Hırsınız ve gözünüzün sürekli daha üst kesimlerde olma isteğinin görülmesi bu düşüncelere ortam hazırlamakta olduğu için halkımıza da söyleyecek bir sözünüz olmamalıdır.

Tek başınıza yüzde dokuzlara düşen oy potansiyelinizle hiçbir ilin Belediye Başkanlığını kazanamayacağınızı, hatta daha önceleri CHP yardımıyla aldığınız ilçelerin de bir kısmını kaybedeceğinizi bilemeyecek, bunu göremeyecek kadar da acemi olmadığınızı bildikleri için yukarıda bahsettiğimiz varsayımları düşünmelerinde haklı oldukları gözlemlenmektedir.

Şimdi gelelim bizlerin objektif görüşlerimizin ne olduğuna;

İYİ parti belediye seçimlerine tek başına girdiği zaman normal oy oranını yüzde yüz artıracağını varsaysak bile hiçbir ilimizde başkanlığı kazanamayacağı kesindir.

Bunu sayın Akşener bilmeyecek kadar siyasetten uzak birisi olmadığına göre düşünce ve hedefi olarak yapmak istediği nedir diye sorduğumuzda iki şık aklımıza gelmektedir.

Birincisi kendisi kazanamasa bile CHP'nin de kazanmaması ve dolayısıyla seçimleri AKP kazansın istenmesidir.

İkincisi ise, AKP desteği ile bazı illeri iyi partinin kazanması formülüdür.

Bunun gibi varsayımlar veya bizlerin bilmediği bazı gerçekler yüzünden

Partinizden ayrılan değerli milletvekillerimiz de böyle bir durumları görmüş veya sezmiş oldukları için sizin yanınızdan ayrılmış olabilirler mi acaba!

Netice olarak ALLAHIM tüm ülkemizi ve neslimizi her türlü bela ve kötülüklerden korusun inşallah.