Renk ve Ahenk Özel Müzik Topluluğu, BAİBÜ’de nostalji konseri verdi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Savaş İnciroğlu’nun hazırlayıp yönettiği, Renk ve Ahenk Özel Müzik Topluluğu’nun popüler müziklerden oluşan nostalji konseri beğeni topladı.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salondaki konsere; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece ve Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Taner Duran, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Recai Akkaya ve Dr. Öğr. Üyesi Melih Derya Gürer, akademisyenler, öğrenciler ve müzikseverler katıldı.

Öğr. Gör. Savaş İnciroğlu’nun Popüler Müzik ve Uygulamaları dersi kapsamında hazırlayıp yönettiği nostalji konseri, 25 kişiden oluşan Renk ve Ahenk Topluluğu üyelerince icra edildi. Topluluk üyeleri; valsten tangoya, caz ve latin müziğinden Türkçe pop ve oryantal ezgiler ile film müziklerine kadar geniş bir yelpazede sevilen nostaljik eserleri çalıp seslendirdiler.

Konserin sonunda Öğr. Gör. Savaş İnciroğlu’na, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

 

 

Editör: TE Bilisim