(Haber: ASLI AKIŞ)- Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem ve il yönetimi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle MHP Bolu İl Başkanlığına atanan Ayhan Çelikkol’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, hediye takdim ettiler.

MHP Bolu il başkanlığı görevini yürüten İlhan Durak’ın Bolu Belediye Başkanlığına aday olması sonrasında il başkanlığına Ayhan Çelikkol atandı. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem ve il yönetimi de Çelikkol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“ÜLKÜ OCAKLARININ HER DAİM YANINDAYIM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren il başkanı Ayhan Çelikkol, kendisinin de geçmiş dönem Ülkü Ocakları başkanı olarak görev yaptığını ve ülkü ocaklı bir MHP İl başkanı olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.  Çelikkol; “Milli ve manevi değerlere sahip ülkücülerin yetişmesi için her daim ülkü ocaklarımızın yanında yer alacağım” dedi.

“YENİ GÖREVİ HAYIRLI OLSUN”

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanımız Cihan Özkalem de ziyarete ilişkin konuşarak;  “Yeni başkanımıza hayır dileklerinde bulunarak, Ülkü Ocaklarının her daim Liderinin ve partimizin emrinde olduğunu, Ülkü Ocaklı bir il başkanı ile çalışacak olmaktan mutluluk duyacağını belirttiler. Sayın Başkanımıza yeni görevi hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın inşallah.” Diye konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ