Minibüs şoförü yeni bir araç almıştır. Aracın markası dünyaca ünlü olan Zeze’dir. Teknoloji harikası olarak nitelendirilen bu vasıtayı duraktaki yolcular yavaş yavaş doldurmaya başlamışlardır. Nihayetinde oturacak boş koltuk kalmayınca şoför de araca binmiş ve hareket etmeden önce ‘Siz Zeze markasını biliyor musunuz?’ diyerek havasını atmış ama minibüsteki yolculardan herhangi bir cevap alamamıştır.

Minibüs yola koyulmuş, ev konforundaki araç deyim yerindeyse yağ gibi akmaktaymış. Yolculardan biri durakta inmek isteyince şoför tekrardan ‘Siz Zeze markasını biliyor musunuz?’ diye sormuş ne yan tarafından ne arka tarafından yine bir cevap alamamış ama minibüste durakta duramamış. Biraz daha ilerleyince başka bir yolcu ilerideki durakta inmek istediğini söylemiş, şoför bir kez daha sormuş ‘Siz Zeze markasını biliyor musunuz?’, dolmuştaki yolculardan yine bir cevap alamamış.

Bu arada minibüs peyder pey hızlanmaya başlamış. Yolcular minibüsün duramayacağından endişe etmişler ve aracı durdurması için şoförü uyarmışlar; şoför yineleyerek ‘Siz Zeze markasını biliyor musunuz?’ diye sorunca yolculardan biri dayanamamış; ‘Evet, ben biliyorum’ demiş, şoför cevap vermiş, ‘Allah’ını seversen bu minibüsün freni nerede, söyle de duralım artık!’

Kazasız belasız minibüsü durağa yanaştırmışlar. İkinci devre başlayalı 7 maç oynandı. Boluspor adeta freni boşalmış minibüs misali yoluna devam ediyor fakat şoför minibüse hakim konumda. Mağlubiyeti yok, iki kere berabere kaldı. Sezon başı acaba küme düşer miyiz, bu ligdeki son senemiz mi fikriyatı; galiba son senemiz, bir üst lige çıkacağız düşüncesine evrildi.

Lakin ligin tecrübeli camiası olarak Boluspor erken havaya girmemeli, daha ligin bitmesine aylar var ama şu da bir gerçek ki yönetiminden temizlik görevlisine kadar Boluspor için zaman harcayanlar bugün itibariyle tebriği hak ediyorlar.

Mükemmel bir mücadele, birliktelik ve inanmışlık var. Ligin sonunda Boluspor nerede olur bilinmez, temennimiz bir üst ligde boy göstermesi ki bu şekilde mücadeleye devam edebilirlerse, yolda çıkabilecek engellere rağmen, en kötü ihtimalle şehre yeni bir play off heyecanı yaşatacaklar.

Minibüsü kazasız belasız ileri ki durağa yanaşmış bir şekilde görebilmek üzere.