BAİBÜ Rektör Yardımcısı ve Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kamil Gürel, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu Teknokent’in faaliyetlerinin kamuoyuna ve iş dünyasına duyurulması ve Teknokent’te başta Ar-Ge ve yazılım firmaları olmak üzere firma sayısını artırmak amacıyla düzenlenen basın toplantısında, BATIKAF hakkında bilgilendirmede bulundu.

Haber: Aslı Akış

BAİBÜ Rektör Yardımcısı ve Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kamil Gürel, 25-26 Mart 2022’de BAİBÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’nın amaçlarından bahsetti.

GÜREL, FUARIN AMACINI ANLATTI

Gürel, “15 üniversitenin katılımıyla bir kariyer fuarı yapıyoruz. Fuarın amacı, öğrencilerimizin ve mezunlarımızı, iş dünyasıyla bir araya getirerek, iş başvurularını kolaylaştırmak ve kariyerlerine katkı sağlamak. Bu başvuruların hepsi Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin kayıtlarına geçmiş olacak. Dolayısıyla öğrencilerimizin ve mezunlarımızın BATIKAF’ın sonrasında da kariyer hizmetlerinden yararlanmaları mümkün olacak. Bir ayı aşkın süredir hazırlık çalışmalarımız sürüyor. Üniversitemizin ana sayfasında BATIKAF sekmesine tıkladığınızda, tanıtım kartelası ve diğer detaylara ulaşabilirsiniz.” dedi.

Prof. Dr. Kamil Gürel’in konuşmasının ardından BATIKAF’ın tanıtım videosu basın mensuplarına izletildi.

Editör: TE Bilisim