(HABER: NİLAY ÇELİK)- Bolu’da, PTT’nin kuruluşunun 183. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şubeye gelen 183. müşteriye hediye takdim edildi. PTT Bolu Başmüdürü Hanifi Çobanoğlu; “183. Yıllık köklü bir kuruluş olmasına rağmen yenilikçi ve yenilikçi hizmetleriyle halen kargo sektöründe ön planda bulunmaktayız” dedi.

PTT Bolu Merkez Şubesinde 183. sıra numarasıyla HGS işlemini gerçekleştiren Tülay Trabzonlu’na PTT Bolu Başmüdürü Hanifi Çobanoğlu tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla hazırlanan anma pulu hediye edildi.

kuruluşa özel konuşma gerçekleştiren Başmüdür Hanifi Çobanoğlu, PTT’nin geçmişten günümüze kadar olan gelişimine değindi. Vatandaşlara her daim hizmet etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

“YENİLİKÇİ VE YENİLİKÇİ HİZMETLERİYLE”

PTT Bolu Başmüdürü Hanifi Çobanoğlu, Türkiye yüzyılı vizyonunda gün geçtikçe yenilikçi hizmetlere yer verdiklerine değinerek, “Ülkemizin köklü kuruluşlarından olan PTT, 1840 yılında Posta Nezareti adı altında kurulmuş ve 183 yıldır ülkemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmektedir. 183. Yıllık köklü bir kuruluş olmasına rağmen yenilikçi ve yenilikçi hizmetleriyle halen kargo sektöründe ön planda bulunmaktayız. Sayın cumhurbaşkanımızın Türkiye yüzyılı vizyonu ve bakanlığımızın himayelerinde yenilikçi hizmetlerimize gün geçtikçe hız vermekteyiz. Bunlar elektronik tebligat sistemi, kep gibi bazı hizmetlerimizle vatandaşımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

Çobanoğlu, “183. yılımızı kutlarken Bolu Merkez Müdürlüğümüzde 183. Müşterimize Genel Müdürlüğümüzün göndermiş olduğu pul portföyünü 183. müşterimize takdim edeceğiz” dedi.

“BOLU’DA 150 PERSONELLE HİZMET VERMEKTEYİZ”

Bolu şehrine hizmet etmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Çobanoğlu, “11 bin araç ağıyla ülkemizde vatandaşlarımıza hizmet etmektedir. 183 yıllık kurumumuz ilk kurulduğu dönemden halihazırda şu döneme kadar ülkemizde yaşanan tüm durumlarda savaşta, pandemide ve son yaşadığımız 6 Şubat depremlerinde de olabildiğince vatandaşımıza hizmette bulunmaktadır. Bolu’da 150 personelle hizmet vermekteyiz. Bunun yaklaşık 56 tanesi dağıtım hizmetlerinde diğer arkadaşlarımızda gişe ve büro hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Bu kadim şehre PTT olarak hizmet etmekten mutluluk duymaktayız” açıklamasında bulundu.

PTT Bolu Başmüdürü Hanifi Çobanoğlu’nun açıklamasının ardından 183. müşteriye hediyesini takdim etti.

Gişelerde HGS işlemini gerçekleştiren Tülay Trabzonlu, durumun sürpriz olduğunu dile getirdi. Bu yenilikçi hizmeti güzel bulduğunu ifade ederek, hediye için teşekkür etti.