Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı, ramazan ayında vatandaşları yalnız bırakmıyor. Mahalle mahalle gezip vatandaşların kapılarını çalarak istekleri olup olmadıkları konusunda düşüncelerini alarak yanlarında oluyor.

Haber: Servet Gökçek

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, ramazan ayında vatandaşların kapılarını çalarak ziyaret ettiklerini ve vatandaşların gerçekten zor durumda olduğunu belirtti. Sayın, Saadet partisine üye olmak isteyenlerin gün geçtikçe arttığını da ifade ederek oylarının iki katına yakın çıkacağını da söyledi.

“ÜYE SAYIMIZ GİDEREK ARTIYOR”

Ramazan ayında üye sayılarının arttığını aktaran Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Sayın, “Ramazan ayı içerisinde şimdiye kadar 50’nin üzerinde vatandaşlarımızın evini ziyaret ettik. Mahallelerde ev ziyaretleri yapıyoruz. Ramazanda kesinlikle boş durmuyoruz. Neredeyse Bolu’da 50’ye yakın yeni üyemiz var. Bu insanlar hem bize kendileri telefon ediyorlar, biz Saadet Partisine üye olmak istediklerini beyan ediyorlar. Saadet Partisinin ne olduğunu, nerede durduğunu, nasıl insanlardan müteşekkir olduğunu çok iyi biliyorlar. Sadece bizi birazcık göz önünde görmek istiyorlarmış demek ki. Şuanda ciddi şekilde son 4-5 ay içerisinde anketlerden de gözlediğimiz gibi netice odur. Oylarımızda iki katına yakın bir artış var Allaha hamd ediyorum. Seçim zamanına kadar da bunu hızlanarak sürmesini inşallah temenni ediyoruz” dedi.

“VATANDAŞLAR ZOR ŞARTLARDA YAŞIYOR”

Sayın, ramazan ayı dolayısıyla gittikleri ev ziyaretlerinde vatandaşların zor şartlarda yaşamlarını sürdürdüğüne dikkat çekerek; “Ramazan ayı boyunca tabi karşılaştığımız mahalle ziyaretlerinde, ev ziyaretlerinde karşılaştığımız manzaralar çokta iyi manzaralar değil. İnsanlarımız gerçekten çok büyük sıkıntılar içerisinde hayatlarına devam etmeye çalışıyorlar. Türk toplumu olarak yardımlaşma, dayanışma erdemimizi hala kaybetmediğimiz için şuanda ayakta durabiliyoruz. Samimi olarak söylüyorum. Başka bir ülkede bu şartlar yaşansaydı insanlar ayakta duramazdı, sokaklara dökülürdü, açlıktan yoksulluktan perişan olurdu. Bir süre daha birbirimize destek olarak bunu ayakta tutabiliriz ama en kısa sürede bu yetimin malını, tüy bitmemiş yetimin hakkını kendi yandaşlarına peşkeş çeken iktidarı demokratik yoldan sonlandırmaya da son derece kararlı ve inançlıyız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim