Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Yeniden Refah Partisi olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Türkiye’nin 81 ilinde kongrelerinin tamamlandığına dikkat çeken Baskın; “İkinci 40 yıl için yeniden bir Erbakan’la, Yeniden Refah Partisi’yle inşallah yola çıktık. Sizleri ikinci Erbakan’a destek vermeye davet ediyorum diyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

81 ilde tüm teşkilatların çalıştığının altını çizen YRP Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın; ulusal medyada partilerine yer verilmediğini belirterek, eleştiride bulundu. Öte yandan, Milli Görüş lideri, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın geçmişte ülkenin menfaatine dair yaptığı çalışmaların kıymetinin bilinmediğini söyledi.

“BÜTÜN TEŞKİLATLARIMIZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR”

Baskın, teşkilatların arı gibi çalıştığına vurgu yaparak;  “Biz yeniden Refah Partisi olarak, Türkiye’nin 81 ilinde çalışmalarımızı tamamladık. Kongrelerimizi yaptık. Teşkilatlarımızı kurduk. 900’den fazla ilçemizde kuruldu. Bütün teşkilatlarımız arı gibi çalışıyor. Bizi özellikle ulusal medyada göremiyorlar. Fakat biz sahadayız. Rüzgarı aşağıdan estireceğiz Allah’ın izniyle.  Erbakan Hocama hangi muamele yapıldıysa şimdide aynısı yapıyorlar.” şeklinde konuştu.

“İKİNCİ ERBAKAN’A DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM DİYORUM” 

Milli Görüş lideri, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yaptığı çalışmaları anımsatan Baskın, Erbakan hocanın zamanında kıymetinin bilmediğine işaret etti. Baskın; “Şimdi herkes Erbakan Hoca’mın yaptıklarında, çalışmalarında, ‘Çok haklıymış, çok muazzam bir insanmış, mükemmel bir siyasetçiymiş, ülkenin menfaatine çalışmış, biz onu kıymetini bilemedik’ diyorlar. Ben de onlara diyorum ki biz artık ikinci 40 yıl için yeniden bir Erbakan’la, Yeniden Refah Partisi’yle inşallah yola çıktık. Sizleri ikinci Erbakan’a destek vermeye davet ediyorum diyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim