Geredeli Emekli İmam Hatip Seyit Ali Çiçek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a kendi yazdığı şiir kitabıhediye etti.

Emekli İmam Hatip Seyit Ali Çiçek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında kendi yazdığı şiir kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mustafa Allar’a hediye etti. Şiir kitabı üzerine sohbet edildi, sohbet sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi. Şair Seyit Ali Çiçek kitabın basımı noktasında destek veren Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade elen Belediye Başkanı Mustafa Allar, kendisine hediye edilen şiir kitabı için Seyit Ali Çiçek’e teşekkür etti ve şöyle dedi “Şiir, gerçek manada kişinin kendi tarihiyle milletinin, ülkesinin tarihinin kesişiminden meydana gelir. Hocamda bu kitabında kendi duygu ve düşüncelerini dile getirirken aynı zamanda yaşadığı dönemin özelliklerini, içinde yaşadığı şehrin bulunduğu konumun da hali pür melalini dizelere yansıtmış. Gelecekte de araştırmalar yapılırken bu edebi eserler incelendiğinde geçmişe çok güzel yolculuklar yapıldığına şahit olursunuz. Bu manada da hocama ayrıca emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sezgiden Ezgiler isimli şiir kitabında şairin 1970’li yıllardan bu tarafa yazdığı yüzlerce şiirden seçmece yaklaşık 300 şiir yer alıyor.

Editör: TE Bilisim