Dünya Şampiyonası finalinde İtalya'yı 3-2 yenerek altın madalya kazanan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı ve Bolu Belediyespor’un başarılı sporcusu Özlem Güven Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.  Ziyarette takımın baş antrenörü Salih Yergin, takımın menajeri Miray Akpınar ve kulüp müdürü Turgut Özcan'da yer aldı.

İtalya'da oynanan şampiyonada İşitme Engelliler Kadın Milli Voleybol Takımımız, finalde ev sahibini yenerek Dünya Şampiyonu olarak ülkemizi sevince boğmuştu. Takımın başarılı sporcusu Özlem Güven Bolu’ya dönerek takımı Bolu Belediyespor’un kampına katıldı. Bolu’da ilk iş olarak İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden milli voleybolcu Özlem Güven kurumda özel eğitim gören öğrencilerle ve kurum personeli ile bir araya geldi.

Özel öğrencilere şampiyonluğun hikâyesini de anlatan Özlem “Hiç bir engel başarının önüne geçemez. Başarmak için çok çalışmak her şeyden önce inanmak gerekiyor. Bu yolda siz özel çocukların sabrı ve azmi kimsede yoktur” dedi.

Dünya şampiyonasında kazandıkları kupa ile Türkiye’ye müthiş bir sevinç yaşattıkları için İşitme Engeliler Milli Takımına teşekkürlerini sunan Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdür Harun Ceyhan ise “İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak özel bir takımın böylesine anlamlı bir başarısı bizim için çok kıymetli oldu. Hele ki gönül bağımız Bolunun Sultanlarından bir sporcumuzun bu takımda yer alması ayrıca çok değerli. Bu başarı ile birlikte hem milli takımımızı tebrik ediyor, hem de yeni sezona merhaba diyecek olan Bolu Belediyesporumuza Sultanlar Liginde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim