Sayın okurlar;

Özetle; yaşım, başım, hizmet alanlarım ve yılları içerisinde, bazı sayın valilerimle çalışma imkânlarım oldu. Kaldı ki amcam Abdülkadir Sarısözen, çok partili hayata girdiğimiz ilk yıllarda Tokat Valisiydi. Bu arada rahmetli Receb Yazıcıoğlu Valimi de hürmetle, saygılarımla anar, yüce Allah’tan rahmetler dilerim.

Sayın okurlar;

Değerli valilerimiz, gündeme gelmişken Bolu Valimiz Sayın Ahmet Ümit’in de genç yaşlarında ortaya koyduğu “Hizmet Onur Tablosu” gerçekten hem doğrudur hem güzeldir hem de iyidir. Kaldı ki benim parmaklarım arasındaki kalem, reklama yer veremeyeceği gibi, bilgi-belge, kaynak olmadan da yazmaz. Nitekim teşbihte hata olmazsa, seviyesiz cahilde kalem, delide silah, bu nedenle gaflettir.

Dolayısı ile mücadeleyi hukukun içinde yorumlamak irademizin haricinde de değildir. Şimdi, sayın valimizin, sağlıkla mücadelesindeki güzel sözleri ile yazımızı bitirelim ve kendilerine gönül derûnundan saygılar ve saygılarımızı tekrar sunalım.

“Salgınla mücadelede alınan genel ve yerel tedbirlere titizlikle uyulması temennilerimle, Bolulu hemşehrilerime yüksek sabır ve hoşgörüleri dolayısı ile teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.”

Ahmet Ümit

Bolu Valisi