Bolu’da adının verildiği parkın açılışına katılan Sanatçı Şevval Sam yoğun ilgiyle karşılaştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte parka gelen Sam burada Bolulu vatandaşlar ve çocuklar ile buluşarak, sohbet etti.

Haber: Servet Gökçek

Parkın açılış törenine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında kente gelen Sanatçı Şevval Sam, gerçekleştireceği konser öncesi adının verildiği parkın açılışını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan ile birlikte yaptı.

“KENDİSİNİN ÇOK BÜYÜK HAYRANIYIM”

Tanju Şevval Sam’ın adını taşıdığı parkın açılış töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Şevval Sam’ın büyük bir hayranı olduğunu söyleyerek, “İnsanın bir hayali olur ya benim hayallerimden bir tanesi de uzun yıllardır çok büyük hayranlık duyduğum Şevval Sam hanımefendinin Bolu’yu onurlandırmasıydı. İlk defa Bolu Belediyesi Meclisinde bir pozitif ayrımcılık yaptık. Elbette sanatçılarımızın Bolu’da isimleri var. Ancak hayatta olan sanatçılarımızdan sadece Şevval hanımın ismi Bolu’da yaşayacak. Bundan sonrada böyle devam edecek. Benim Belediye Başkanlığı dönemimde. Ayaklarınıza sağlık. Şunu da ifade etmek istiyorum. Ekranda göründüğünüzden daha güzelsiniz. Ben tekrar teşriflerinizden dolayı Bolu halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“YAŞARKEN BU HAZZI YAŞADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Başkan Özcan’ın ardından Sanatçı Şevval Sam, her zaman çocukları her şeyden önde tuttuğunu aktararak, “Tanju Başkan beni onurlandırdı. Genelde öldükten sonra parklara isimler verilir. Yaşarken bu hazzı bana yaşattığınız için beni böyle onurlandırdığınız için çok mutlu oldum. Ben her zaman çocukları her şeyden önde tutuyorum. Çünkü onlar bizim geleceklerimiz. Çocuklar için yapılmış her şey çok kıymetli. Bu kadar güzel bir parkta bir de bakacaklar ki, bu Şevval Sam parkı kimmiş bu Şevval Sam diyecekler. Belki benim şarkılarımı dinleyecekler. Hayatlarında bir küçük dahi izim olacak. Buna vesile olduğunuz için sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Gerçekten beni onurlandırdınız. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sanatçı Şevval Sam, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan parkın açılış kurdelesini kesti. Akabinde Şevval Sam adının yazılı olduğu mozoleyi açarak fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilisim