Sol Parti olağan ilçe kongreleri sonrasında; Merkez İlçe Başkanlığına Özer Çetinkaya, Mudurnu İlçe Başkanlığına ise Sinan Cantürk seçildi.

Haber: Oğuzhan Eke

Sol Parti Bolu İl Örgütü, Mudurnu ve Merkez ilçede, olağan ilçe kongresini gerçekleştirdi. Aynı gün içerisinde gerçekleştirilen iki kongreye parti üyeleri ve davetliler katıldı. Mudurnu’da gerçekleştirilen kongrede sandıktan Sinan Cantürk ismi çıkarken, Merkez İlçe Başkanlığına ise Özer Çetinkaya seçildi.

“LAİK VE DEMOKRATİK BİR ÜLKEYİ İNŞA EDECEĞİZ”

Kongre sonrası değerlendirme de bulunan Mudurnu İlçe Başkanı Sinan Cantürk, “Gericiliğin hakim olduğu, solun ve sosyalizmin öcü olarak gösterildiği günümüzde Mudurnu'da partimizin 2.  Kongresini gerçekleştirdik. Örgütlü gücümüzle, daha fazla çalışarak, laik ve demokratik bir ülkeyi inşa edeceğiz” dedi.

“2. OLAĞAN KONGREMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Toplumun yanında olmaya devam edeceklerini mesajını veren Merkez İlçe Başkanı Özer Çetinkaya, “SOL Parti merkez ilçe 2. olağan kongremizi gerçekleştirdik. Bugüne dek olduğu gibi emekçilerin, kadınların, öğrencilerin ve toplumun tüm ezilen katmanlarının yanında olmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Komünist Hareketi, Türkiye Komünist Partisi, Emek Partisi, Türkiye Değişim Partisi ilçe örgütleri, SOL Parti Mudurnu İlçe Örgütü'ne kongrede tebrik ve başarılarını iletti.

Editör: TE Bilisim