Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı görevli personeline “Stresten Mutluluğa Modern Enerji Çalışmaları”  eğitim semineri verildi.

Haber: Aslı Akış

Kişisel Gelişim ve Nefes Eğitim Uzmanı Saliha Ertan tarafından verilen eğitimde EFT ( emotional freedom tecnique- duygusal özgürleşme / arınma tekniği anlatıldı. Ayrıca, personele enerji yükseltme, pozitif EFT çalışmaları yapıldı.

“MUTLU OLMAK ELİMİZDE, MUTLULUK İÇİMİZDE”

Seminer öncesi bilgiler veren Kişisel Gelişim ve Nefes Eğitim Uzmanı Saliha Ertan yaptığı açıklamada, kurum çalışanlarına duyguların ölçülebilir olduğunu anlatacağını ve problem gördükleri şeylerin ne kadar basit ve çözülebilir olduğunu fark edeceklerini söyledi. Ertan; “Personele enerji EFT’si tekniği konusunda bilgilendirme vereceğim. Duygusal özgürlük tekniği duyguların özgürleşmek aslında. Bu teknikte enerji ve duygu farkındalığını öğretip anlatmak istiyorum. Biz problemimiz olmadığında kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Ama toplumda çoğu insan bunun farkında değil. Bizim bir skalamız var  -10’dan +10’a kadar ve bu kurumdaki insanlara duyguların ölçülebilir olduğunu, duygularını fark etmelerini ve onları da +10’a getirebilmelerini öğreteceğim. Eğitim süresi sonunda beklentim bu bilgiden sonra başlıyor. Biz bilmediklerimizden bildiklerimize ulaşıyoruz. Kişilerin aklında bir soru işareti oluşacak benden sonra arayacaklar, araştıracaklar ve bu tekniği kendi hayatlarına geçirdiklerinde aslında problem gördükleri şeylerin ne kadar basit ve çözülebilir olduğunu fark edecekler. Biz dışarıda arıyoruz ama mutlu olmak bizim elimizde, mutluluk içimizde. Seminer anında da enerji yükseltme, pozitif EFT çalışmaları yapacağım. Akupunktur noktalarını öğreteceğim. Enerji farkındalığını da teorik olarak anlatacağım. İnşallah keyifli bir çalışma olacak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim