Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Sözcü TV de Serap Belovacıklı’nın sunduğu Aklın Yolu programına katıldı. Programda birçok konuya değinen Başkan Özcan, Bolu Belediye Başkanlığı seçimleri için tahminin “Ak Parti ve MHP’nin toplamından fazla oy alacağım” olarak ifade etti. Başkan Özcan sığınmacı politikasının doğru olduğunu savunarak Düzce’yi örnek gösterdi, “Düzce’de 40 bine yakın sığınmacı yaşıyor”

“Bolulu seçmen benim bu mücadelemi gördü, koltuğun benim için her şeyden önemli olmadığını gördü. Şu anda AK Parti ve MHP seçmenlerinden de ciddi bir oy alacağız gibi görünüyor. Bolu da zaten ayrı adaylar çıkarttılar. İkisinin toplamından daha fazla oy alacağız. Hedefimiz yüzde 60 ve üzerinde oy alarak seçim kazanmak. Hedefimize ulaşamazsak emin olun üzüleceğim.”

“Bolu’da 2019 da kayıtlı 20 binin üzerinde sığınmacı vardı şimdi bu sayı 3 bin 800 düştü. Eğer ben olmasaydım Düzce’de 12 bindi Bolu’da 20 bindi şimdi bizde 60 bin olacaktı çünkü Düzce’de 40 bine ulaştı sayı. Sert ve karalı bir şekilde mücadele etmek lazım. Bolu’yu korudum ve korumaya devam edeceğim. Bir tane Arapça tabela yok Bolu’da, sığınmacıya verilmiş işyeri ruhsatı da yok, verilmiş olanları da iptal ettim.”   

Editör: Ahmet İshak GÜLEN