(Haber: Oğuzhan Eke) - Yeni dönem için vaatlerini sıralayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Konuk Evi projesi için AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’den destek aldığını ileri sürdü.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Karaçayır’da bulunan 3 bin kişilik spor salonunda proje tanıtım programı gerçekleştirdi. Kalabalık programda Başkan Özcan’ın tanıttığı projeler arasında, Konuk Evi Projesi de yer aldı.

Projeyi diğerlerinden farklı kılan ise AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’nin desteği oldu.

Başkan Özcan, projeyi tanıtırken Tiryaki’nin, Altındağ’da yer sözü verdiğini iddia ederek, “Bolulu hastalarımız en çok Ankara’ya gidiyor ve en çok dar gelirli insanlarımız, hasta yakınları kalacak yer bulamıyor. Şimdi, Altındağ belediye başkan adayımızla konuştuk. Bolulu, AK Parti adayı Veysel Tirkayi. Böyle bir ihtiyaç var, bana Altındağ’dan bir yer tahsis eder misin Bolu Belediyesi olarak, ‘Memnuniyetle’ dedi. Şimdi burada otel olacak. Bolu mimarisina uygun bir yapı yapılacak. Altında sosyal tesis olacak, bundan sonra Ankara’ya giden hasta yakınları orada sahipsiz kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Proje ile hastalığı nedeniyle Ankara’ya giden Bolulu vatandaşlara konaklama imkânı sağlanması planlanıyor.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ