(Haber: Oğuzhan EKE) - AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Güney Çevre Yolu paylaşımına, “Dün ‘kapatırım’ bugün ise ‘neden açılmıyor’ dediği yol” ifadesini kullanarak video paylaştı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2.9 kilometrelik kısmı yapılan ve Mudurnu yolu ile D-100 kara yolunu birbirine bağlayan Güney Çevre Yolu üzerinde açıklama yapmıştı. Özcan, yolun açılmasını isteyerek, “Bu yol bizim için de çok elzem bir yol. Bu yol bizim tarafımızdan yapılmadı, açmayan da biz değiliz. Ama bir an önce bu yolun açılmasını temenni ediyorum” demişti.

“DÜN ‘KAPATIRIM’ BUGÜN İSE ‘NEDEN AÇILMIYOR’ DEDİĞİ YOL”

Söz konusu açıklamaya ilişkin AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner sosyal medya hesabından videolu paylaşım yaptı. Özcan’ın daha önceki bir konuşmasını paylaşan Güner, “Şaşırdık mı?  Hayır..!!! Günün koşullarına göre hareket eden, rüzgârgülü gibi davranan Tanju Özcan, yine yanlış bilgilerle manipülasyonuna kendince sergilediği siyaset oyununa devam ediyor. Dün ‘kapatırım’ bugün ise ‘neden açılmıyor’ dediği yolla ilgili asıl gerçek şudur” diyerek Özcan’ın eski bir konuşmasını paylaştı.

Videoda Özcan, “Ben açık olarak söyledim. Bu yolun ilerlemesini istemiyorum. Ben açmıyorum, açamıyorum… Açmak istemiyorum… O yol ben belediye başkanı olduğum sürece ilerlemeyecek” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE