Cumhuriyet Meclisi'nin davetiyle TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır başkanlığında KKTC'ye giden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyonu heyetinde AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’da yer aldı.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyonu Başkanı ve üyeleri ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) temaslarda bulundu. Heyetin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) temaslarına ikinci gününde de devam etti. TBMM heyeti ilk olarak KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay tarafından kabul edildi.

TBMM Dilekçe Komisyonu heyeti, daha sonra Cumhuriyet Meclisi Dilekçe ve Ombudsman Komitesi ile toplantı yaptı. KKTC Cumhuriyet Meclisi'nde yapılan toplantıda konuşan Dilekçe ve Ombudsman Komitesi Başkanı İzlem Gürçağ Altuğra, komitenin yapısı ve çalışma sistemi hakkında bilgi verdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanlığı heyetimiz ile beraber KKTC Meclisi Başkanı Sn. Önder Sennaroğlu'na, Ombudsman Dairesi'ne, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'na ve Yunus Emre Enstitüsü Lefkoşa Şubesi'ne ziyaretler gerçekleştirdik” dedi.

Editör: TE Bilisim