Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Personelince, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında toplumda ve vatandaşlarda farkındalık oluşturmak amacıyla bilgilendirme yapıldı.

HABER: ASLI AKIŞ

Daha güvenli bir toplumsal yaşamın oluşturulması ve bireylerin genel güvenliğin sağlanmasında daha aktif rol almalarının temin edilmesi hedefiyle Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 Mahalle Muhtarlığı, 8 İşyeri, 2 resmi kurum ziyaret edildi.

Ziyaretlerde,  “Peynir Fare Kapanında Olur Dolandırılmayın”, Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlar”, ‘Kadına EL-KAL-KA-MAZ’, ‘El Ele Verelim Şiddeti Önleyelim’, KADES( Kadın Destek Mobil Uygulaması ‘Silahlar Patlamasın Hayatlar Solmasın’, ‘Eğlenceniz Hüzne Dönüşmesin’ ana temalarında broşür dağıtımı gerçekleştirildi.   Bilgilendirme faaliyetleri sonucunda toplamda 97 kişiye ulaşıldı.

Öte yandan, ekiplerce Mevlana Ortaokulu ve Yukarısoku Ortaokulları da ziyaret edilerek SİBERAY programı çerçevesinde “Güvenli İnternet Kullanımı ve Bilişim Suçları” konusunda 299 öğrenci ve 8 Öğretmene sunumlar yapıldı. 598 adet “Sanal Dünyada Güvende misiniz?” “Güvenli İnternet ve Çocuk” broşürü dağıtılarak sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilisim