Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, “İnme 112mobil uygulamasının, Bolu’da hayata geçeceği söyledi. Demirkol; “Sağlık alanında Türkiye'de bir ilk daha Bolu'da hayata geçiyor. Sağlık Bakanlığımızın teveccühü ile inme hastaları için ‘İnme 112’ mobil uygulaması Bolu'da başlıyor” dedi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve ekibi ile beraber sağlık alanında  birçok yenilik yaşanırken, dijitalleşme alanında yine Türkiye’de bir ilk ilimizde gerçekleşecek. “İnme 112” mobil uygulamasının hayata geçireceğini duyuran İl Sağlık Müdürü Demirkol, bu uygulamanın Türkiye’de de bir ilk olduğunu ifade etti.

Demirkol konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Sağlık alanında Türkiye'de bir ilk daha Bolu'da hayata geçiyor. Sağlık Bakanlığımızın teveccühü ile inme hastaları için ‘İnme 112’ mobil uygulaması Bolu'da başlıyor. Destekleri için Bakanlığımıza ve Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğümüze, proje tanıtımı için ilimize gelen Daire başkanımız Ali Emre Çağan'a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim