Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çetinkaya, “Ülke problemlerine en doğru teşhisi koyan Milli Görüş'tür, Saadet Partisidir. Eğer ekonomide ülke bir borç batağında ise, faiz uygulamaları ile halkımız zor durumda, fakir daha da fakirleşmekte ise, bu Milli Görüş'ün Saadet Partisinin faizsiz ekonomiyi ülke ekonomisine hâkim kılma anlayışı en doğru teşhistir” dedi.

 Çetinkaya, 3 Kasım’da Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi’ne davette bulunarak, “İktidara Yürüme Kongresi’ adını verdiğimiz bu kongrede teşkilatlanmada yapısal değişikliğe giderek iktidara yürümenin işaretini ortaya koyacağız. Aziz milletimizin bu kongreyi dikkatle izlemesini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Haber: Ömer Çetinaslan

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, gündeme dair konulara değindi. Çetinkaya; Saadet Partisi’nin, ekonomi, toplum yapısı ve PKK terör örgütü ile ilgili projeleri hakkında bilgiler verdi.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, sözlerine, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ederek başladı. Çetinkaya, Suriye sınırında yürütülen Barış Pınarı Harekatı’nda Türk askerine başarılar diledi.

“ÜLKE PROBLEMLERİNE EN DOĞRU TEŞHİSİ KOYAN ‘MİLLİ GÖRÜŞ’TÜR”

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği gibi Saadet Partimiz; Milli Görüş'ün tek temsilcisi olarak Türk siyasi hayatında yerini almakta, 50 yıldan beri devam eden Mili Görüş davasını temsil ederek yoluna devam etmektedir. Gerek iktidar ve iktidar ortağı olduğunda, gerekse muhalefette iken ülkemiz için en hayırlı hizmetleri yerine getirmiştir. Ülke problemlerine en doğru teşhisi koyan Milli Görüş'tür, Saadet Partisidir. Eğer ekonomide ülke bir borç batağında ise, faiz uygulamaları ile halkımız zor durumda, fakir daha da fakirleşmekte ise, bütçeden faiz ödemeleri her yıl artarak devam etmekte ise, bu Milli Görüş'ün Saadet Partisinin faizsiz ekonomiyi ülke ekonomisine hâkim kılma anlayışı en doğru teşhistir. Eğer bugün enflasyon hala %10'lar civarında ise ve bundan dolayı halkımız muzdarip ise bunda Milli Görüş'ün, Saadet Partisi'nin Eşel Mobil Sistemi ve Adil Paylaşım Prensibi en doğru teşhistir. Eğer bugün işsizlik % 15'in üzerinde, genç işsizlik % 27'lerde ve işsiz sayısı son bir yılda 1.260.000 kişi artarak 4 Milyon 668 bine yükselmiş ise, Milli Görüş'ün, Saadet Partisi'nin, Ağır Sanayi Hamlesi, her ilçeye fabrika projesi en doğru teşhistir.

“’ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT’ PROJESİ EN DOĞRU TEŞHİSTİR”

Eğer bugün kadın cinayetleri çoğalmış, boşanmalar had safhaya ulaşmış, cinsiyet eşitliği projeleriyle genç nesiller yozlaştırılmış, ailenin önemi ortadan kaldırılmış, aziz milletimizin evlatları manevi ve ahlaki boşluğa sürüklenmiş ise, Milli Görüş'ün, Saadet Partisi'nin ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ projesi en doğru teşhistir. Eğer bugün güneydeki komşu ülkelerimiz yangın yerine çevrilmiş, yabancı güçlerin kışkırtması ile iç çatışmaya dönüşmüş, ülkeler tarumar olmuş, bundan ülkemiz de azami etkilenmiş ise Milli Görüş'ün, Saadet Partisi'nin ‘İslam Birliği’ projesi en doğru teşhistir. Eğer bugün yine dış güçlerim desteği ile hain PKK örgütü hala varlığını devam ettiriyor, yüreklerimizi yakan şehit haberleri gelmeye devam ediyorsa, Milli Görüş'ün, Saadet Partisi'nin ‘terörü destekleyen güçler ile stratejik ortaklığa son verin’ çağrısı en doğru teşhistir.

“TÜRKİYE'NİN EN DİNAMİK TEŞKİLAT YAPISINA SAHİPTİR”

Buna benzer birçok problemle ilgili çözüm önerisi ve yönetim anlayışı ile Milli Görüş, Saadet Partisi aziz milletimiz için bir umut haline dönüşmüştür. Saadet Partimiz,  82 Milyon vatan evladını kardeş sayan anlayışı ile son zamanlarda kutuplaşmanın ve kamplaşmanın önüne geçmiş, siyasette haklı bir özgül ağırlığa sahip olmuştur. Üzerinde oynanan yok etme planlarına, yürütülen algı operasyonlarına rağmen Türkiye'nin en dinamik teşkilat yapısına sahiptir.

“AZİZ MİLLETİMİZİN BU KONGREYİ DİKKATLE İZLEMESİNİ TAVSİYE EDİYORUZ”

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, ‘İktidara Yürüme Kongresi’ adını verdikleri, 3 Kasım’da Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi’ne davette bulunarak, “İşte bu özelliklere sahip olan Saadet Partimiz, 03 Kasım 2019 Pazar günü yeniden şahlanışa sahip olacağı 7. Olağan Kongresini yapacaktır, ‘İktidara Yürüme Kongresi’ adını verdiğimiz bu kongrede teşkilatlanmada yapısal değişikliğe giderek iktidara yürümenin işaretini ortaya koyacaktır. 3 Kasımda Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak bu heyecanlı kongreye tüm halkımızı davet ediyor, aziz milletimizin bu kongreyi dikkatle izlemesini tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim