(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY)- 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bolu Emek ve Demokrasi GüçleriUnutmak yok, Affetmek yok, Helalleşmek yok!” diyerek yürüyüş gerçekleştirecek. Eğitim-Sen Bolu Şube Başkanı Dilek Çakman, yürüyü ve basın açıklamasına tüm Bolu halkını davet etti.

6 Şubat 2023 günü yaşanan büyük deprem faciasının ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Ancak kaybedilen canların acısını hala yüreklerde. Bolu Emek ve Demokrasi Güçleri de 6 Şubat’ı 1. Yıldönümünde anmak için bir araya gelecek. Program kapsamında ilk olarak  Deprem anıtına karanfil bırakılacak, akabinde İzzet Baysal Anıtı önünde toplanıp kardelen meydanına kadar yürünecek daha sonra basın açıklaması yapılacak.

Eğitim-Sen Bolu Şube Başkanı Dilek Çakman, programın içeriği hakkında bilgi vererek; “6 Şubat 2023 depremlerinde yaşamını yitiren yurttaşlarımızı depremin yıl dönümünde anmak amacıyla Bolu Emek ve Demokrasi Güçleri olarak 6 Şubat Salı günü yapacağımız; 16.30'da Deprem anıtına karanfil bırakma, 17.30'da İzzet Baysal Anıtı önünde toplanma, Kardelen Meydanı'na yürüyüş ve basın açıklamamıza Bolu halkını bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ