Kurban Bayramı dolayısıyla İzzet Baysal Bahçelievler Polis merkezi ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç ve protokol üyeleri ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz görev başında olan jandarma ve emniyet güçlerinin bayramını kutladı. Vali Kılıç, “Ülkemizin dört bir yanında ve sınır ötesinde gözünü kırpmadan, mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için fedâkarca çalışıyorsunuz. Sizlerin sayesinde şanlı bayrağımız inmeyecek, ezanımız dinmeyecek. Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü İzzet Baysal Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği ve Bolu İl Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu.

Vali Kılıç’ın  Kurban  Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere,  Bolu Milletvekili  Arzu Aydın, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Bolu İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Haluk Saygılı ve Tugay  Komutan Vekili Piyade Komando Albay İslam Can katıldı.

BAHÇELİEVLER POLİS MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve beraberindeki heyet arefe gününde ziyaretlerine İzzet Baysal Bahçelievler Polis merkezi ile başladılar. Vali Kılıç ve beraberindekileri burada İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy karşıladı.

Ziyarette tek tek emniyet mensuplarıyla tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bolu Vali Kılıç ve diğer protokol üyeleri görevleri başında olan personele başarılar diledi.

JANDARMA PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve beraberindeki heyet son olarak İl Jandarma Komutanlığında subay ve askerlerin bayramlarını kutladı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Jandarma Komutanlığı’nın Karaağaç yerleşkesine gelişinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı tarafından karşılandı.

Ziyarette askerlerle tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Erkan Kılıç  ve diğer protokol üyeleri görevleri başında olan personele başarılar diledi, akabinde Vali Kılıç , programına devam etmek üzere yerleşkeden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim