Bolu Valisi Erkan Kılıç TEM otoyolunda meydana gelen ve 3 vatandaşın hayatını kaybettiği kaza yerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Kılıç hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı.

Haber: CANSU GÜRZ

TEM Otoyolu Bolu geçişi Gerede Gişelerinde beton bariyerlere adeta ok gibi saplanan hafif ticari araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve Bolu İl Jandarma Komutanı Haluk Saygılı, bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

VALİLİK TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Feci kazayla ilgili başsağlığı dileyen Kılıç, “Bolu Gerede Gişelerinde meydana gelen trafik kazası mahalline giderek incelemelerde bulunan Bolu Valisi Erkan Kılıç 2 Bir aracın gişe orta beton bloğuna çarpması sonucu araçta bulunan 3 vatandaşımızı maalesef kaybettik, 1 yaralı vatandaşımızın da tedavisi hastane de devam ediyor. Yaşanan elim kaza sonucu vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim