Bolu’nun önemli iş insanlarından Bolu İzzet Baysal Mütevelli Heyet Üyesi Fatih Yamaner’den, Boluspor’un yeni yönetimine destek mesajı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Geçtiğimiz gün Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve yönetim kurulu üyeleriyle Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ı ziyaret eden İş insanı Fatih Yamaner, ziyarette açıklamalarda bulundu.

Yamaner; “Amasız, fakatsız, velakin siz geçen seneden daha fazla katkı vermek de biz iş dünyasının görevidir. Bizler de bu süreçte sizleri yalnız bırakmayacağız” dedi.

“YANINIZDAYIZ BAŞKANIM”

FAY Yamaner şirketi sahibi Fatih Yamaner, iş dünyası olarak Boluspor’a her zaman destek verdiklerini bu senede gereken desteği vereceğinin sinyalini vererek; “İzzet Baysal Vakfı olarak bugün başkanımızı ziyaret ettik. Bizlerde üyeler olarak aynı zamanda eğitim ve sağlık dışında vakfımızda bir harcama yapmıyoruz. Çünkü İzzet Baysal’ın bize vasiyeti bu ama başkanımızın da belirttiği gibi kendi şahsi hesabından Bolululara örnek oluyor. Bende şahsım olarak iş hayatının içindeyim. Geçen sene ne yapıyorsak bunun daha fazlasını bu sene yapmak bizlerinde görevi. Çünkü sadece sözle, söylemle beyanatla olmuyor. Amasız, fakatsız, velakin siz geçen seneden daha fazla katkı vermek de biz iş dünyasının görevidir. Bizler de bu süreçte sizleri yalnız bırakmayacağız. Yanınızdayız başkanım. Başarılarınız daim olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim