Bolu Valisi Ahmet Ümit, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla yıllardır esnaflık yapan ayakkabı ustası Mehmet Arslan, Terzi Ahmet Karaarslan ve Tekstilci Cahit Bilgin’i ziyaret etti.  Vali Ümit; "Yaşlılar toplumumuzun kutsalları, özel değerleridir. Onlara sağlıklı uzun ömürler dilerim" dedi.

HABER: Aslı Akış

 Bolu Valisi Ahmet Ümit, Yukarı Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Koronavirüsle mücadelede hem toplumsal hem de bireysel anlamda sorumlulukların yerine getirilerek maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyulması gerektiğini vurguladı ve uymayanları uyarma konusunda bilgilendirdi.

“YAŞLILARIMIZ BİZİM KUTSALLARIMIZ, ÖZEL DEĞERLERİMİZDİR”

Vali Ümit, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde önemli mesajlar vererek; “Bildiğiniz üzere yaşlılar haftası başladı. Yaşlılarımız bizim kutsallarımız, özel değerlerimizdir. Bizleri yetiştirip bugünlere getirenlerdir. Bütün büyüklerimizi muhabbetle selamlıyorum. Aramızda olmayanlara da rahmetle yad ediyorum. Aramızda olanlara sağlık temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI DA KUTLUYORUM”

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı da kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit; “Camiler ve din görevlileri haftasını da kutluyorum. Temennimiz virüsün, salgının önüne hep birlikte biran önce geçelim. Daha huzurlu daha mutlu daha etkin bir şekilde hayatımıza devam edelim. Kontrollü sosyal hayat çerçevesinde, hayatın olduğu her tarafta dikkatli ve tedbirli olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim