Gazeteci ve Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, Zafer Partisi dahil 4 partinin kuracağı ittifakta, Cumhurbaşkanı Adayı gösterileceğini ileri sürdü.

Haber: Ebru Buket Dönmez

CHP 25 ve 26. dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, dikkat çeken iddialarda bulundu. Yarkadaş; Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti'nin ittifak kuracağını ve Cumhurbaşkanı Adayı olarak da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın gösterileceğini ileri sürdü.

MUHARREM İNCE İLE DE GÖRÜŞMÜŞ”

Öte yandan Yarkadaş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile Tanju Özcan'ın görüştüğünü de belirtti.

Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak,  "Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti, tek bir partinin çatısı altında ve ortak bir liste ile seçime girmeyi planlıyor. İttifakın cumhurbaşkanı adayı ise muhtemelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olacak. Genel başkanlar da bu projeye sıcak bakıyor. Tanju Özcan, bugün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile de görüşmüş. Az önce Muharrem İnce’ye yakın bir isimle konuştum. Görüşmeyi doğruladı. Ancak, “Özcan’ın adaylığına biz sıcak değiliz” dedi. Özcan ise cumhurbaşkanlığı adaylığında kararlı” dedi.

ÖZCAN ALTILI MASAYA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde, Altılı Masa'ya çağrıda bulunan Özcan, "Adayı uzaklarda aramayın. Ben göreve talibim. 'Kazanacak aday olsun' diyorsanız, 'Seçimlerde rüştünü defalarca ispat etmiş olsun' diyorsanız, Erdoğan'ı yüzde 65 oyla cumhurbaşkanı seçildiği Bolu'da açık bir şekilde hezimete uğratmış olan Tanju Özcan'a yol verin" diye konuşmuştu.

Editör: TE Bilisim