Görev süresinin dolması ve Bitlis/Hizan Kaymakamlığına atanması sebebiyle Bolu’dan ayrılan Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik vatandaşlardan helallik istedi.

Sosyal Medya’da yayımladığı veda mesajında Bolu’daki görev süresinin dolduğunu ve Bitlis’e atandığını kaydeden Yeniçağa Kaymakamı Özçelik, “Yeniçağamızın kıymetli halkıma sevgi ve saygılarımı sunuyor, sizlerden helallik diliyorum. Allah’a emanet olunuz.” dedi.

'İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

Kaymakam Nurhalil Özçelik Yeniçağa için var gücüyle çalıştığını belirterek, “Yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğüm görevimi, görev süremin dolması ve Bitlis Hizan Kaymakamlığına atanmam nedeniyle bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. Yeniçağa Kaymakamlığımız süresince 'insanı yaşat ki devlet yaşasın.” anlayışıyla adalet, ahlak, samimiyet ve sevgi gibi temel değerleri merkeze alarak, her zaman sizlerin en yakınında olmaya ve problemlerinizle bire bir ilgilenmeye gayret ettim. Görev sürem boyunca elimden geldiğince Yeniçağamızı bir adım ileriye taşımak amacıyla var gücümle çalıştım.” dedi.

“YENİÇAĞALI HEMŞEHRİLERİMİZE MÜTEŞEKKİRİM”

Hemşerilerine müteşekkir olduğunu ve görev süresi boyunca desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini anlatan Özçelik, “Görevim süresince benden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz olmak üzere saygıdeğer meslek büyüklerime ve meslektaşlarıma, ilimiz milletvekillerine. Yeniçağa Belediye Başkanımıza. İl Genel Meclisi üyelerimize, siyasi partilerimizin il ve ilçe temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyelerine, muhtarlarımıza, özel sektör temsilcilerine, yerel basınımızın değerli mensuplarına, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve her kademedeki mesai arkadaşlarım ile şahsıma göstermiş oldukları sevgi ve muhabbetten ötürü bütün Yeniçağalı hemşerilerimize müteşekkirim.” İfadelerine yer verdi.

“DERDİMİZ GÖNÜLLERE GİRMEK OLMUŞTUR”

Vatandaşlardan helallik isteyen Kaymakam Nurhalil Özçelik, “Yunus Emre’nin dediği gibi Yeniçağadaki görevimiz süresince derdimiz gönüllere girmek olmuştur. Gök kubbede hoş bir seda bırakmış olmanın umuduyla. Yeniçağamızın kıymetli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyor, sizlerden helallik diliyorum. Allah’a emanet olunuz.” İfadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim