(Basın Bülteni) - Yeniden Refah Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül teşkilat buluşmaları kapsamında Bolu Teşkilatı ile bir araya geldi. Partililer Bolu Belediyesi önünde poz verdi.

Yeniden Refah Partisi, genel seçimde, Türkiye geneli yüzde 2.8 oy alarak, Türkiye Büyük Millet Meclisinde 5 milletvekili ile temsil hakkına sahip oldu. Genel seçimde milletvekilliği başarısını yakalayan Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlerde de iddialı. Yerel seçim çalışmalarının başladığı partide, üst kademe yöneticiler il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor. Bu kapsamda Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, Yeniden Refah Partisi Bolu İl Teşkilatını ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, Bölge Sorumlusu Nuri Özata, Gençlik Kolları Genel Sekreteri İsmailcan Kaya ve Düzce İl Başkanı Musa Peltek’in misafir olarak katıldığı teşkilat buluşmasına tüm il ve ilçe teşkilatları katılım sağladı. Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın’ın konuşmalarıyla başlayan toplantı basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi. Basına açık kısmında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Gül, “Bolu 2023 seçimlerinde elde ettiği oy oranını katlayarak yerel seçimlere adını yazdıracak ve yeniden Milli Görüş’ün kalesi olacak inşallah” dedi.

3 saat süren toplantının ardından partililer, Köroğlu Heykeli’nin önünde fotoğraf çekilerek günü sonlandırdı.

Ziyaret sonrası sosyal medyada paylaşım yapan Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, “Teşkilat toplantımızı gerçekleştirdik. Belediye Meydanı’ndan Bolu Belediye Başkanlığı’na işaret fişeğini gönderdik”  diyerek yerel seçimleri işaret etti.

Editör: Oğuzhan EKE