Bolu Valiliğince Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ilk gününde Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevinde bayramlaşma programı düzenlendi. Bolu Vali Vekili Fatih Damatlar ve protokol üyeleri, törene katılanlarla tokalaşarak herkesin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Haber: Aslı Akış

Bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma törenine Bolu Vali Vekili Fatih Damatlar, Bolu Belediye Başkanvekili Ergün Temel, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbaşı Mevlut Mertoğlu, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutan Vekili Özgür Kılıç, siyasi partilerin Bolu Milletvekili adayları, siyasi parti il, ilçe başkanları, şehit yakınları, gaziler, muhtarlar, STK temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

Bayramlaşma programında Vali Vekili Fatih Damatlar ile protokol üyeleri bayramlaşma törenine gelen misafirleri kapıda karşılayarak bayramlarını kutladılar.

“BİRLİĞİMİZ, DİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Bolu Vali Vekili Fatih Damatlar, “Ramazan bayramını milletçe idrak etmenin sevinç, mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Bayramlar birliğin, beraberliğin, sevginin, kardeşliğin, dostluğun zirve yaptığı anlardır. Milletimizin en güzel günleridir. Yurdumuzda, ilçemizde, köyümüzde, ilimizde, evimizde, obamızda bir şenlik olur. Şuanda o şenliği yaşıyoruz. Bende aranızda yeni olmanın ama yabancı olmamanın mutluluğunu yaşıyorum. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Sevgi, barış, kardeşlik ülkemize hakim olsun. Bilimsel alanda ilerlesin diyorum. Hepinize sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programı sonunda Bolu Vali Vekili Fatih Damatlar ve beraberindeki heyet KYK’ya bağlı Hattat Emin Barın Yurdunda konaklayan depremzedeleri ziyaret edip bayramlarını kutlamak için Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevinden ayrıldılar.

 2-163-114-36