(Haber: Oğuzhan Eke) - Bolu’da saha çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar’a vatandaşlar, Necmettin Erbakan’ı anlattı. Bir vatandaş, “Erbakan Hoca’mı çok arıyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla sohbet etti. Bayrakdar, projelerini anlattı.  

Bir esnafı ziyaret eden Bayrakdar, turistlerin şehir merkezine gelmediğini belirterek, “Bolu’ya değer katacak projelerimiz var. Eski itfaiyenin oraya otopark kuracağız. Bolu’ya gelen turistler ilk önce oraya gelecek. Turistler için otopark yapacağız. Mesela bir buçuk ay önce, hafta sonu 45 bin turist gelmiş Bolu’ya. Ama merkeze hiçbiri girmemiş. Biz bunu öncelikle Bolu merkeze sokacağız, turistlere bir Bolu’muzu gezin diyeceğiz” dedi.

I M G 4750

“E-SPOR OKULU PROJEM VAR”

E-spor konusunda profesyonel oyuncular yetiştirmek istediklerini aktaran Bayrakdar, “E-spor okulu projem var. MOBA, FPS, RTS… Bunların hepsi son model bilgisayarlarla, amatörler profesyonel olacak, profesyoneller de takım kuracak, uluslararası liglerde e-spor üzerinden mücadele edecek” ifadelerini kullandı.

I M G 4752

“GÜVENLİ BİR ORTAMDA DRİFTİNİ YAPABİLECEK”

Bayrakdar, ileri sürüş eğitimi ve drift konusunda da çalışmalar yapacaklarını belirterek, “İleri sürüş pistimiz olacak. Gençlerimiz burada usta şoför olmak istiyorsa, ileri sürüş eğitimini almak istiyorsa, gelecek eğitimini alacak. Yok, ben onu istemiyorum, ben şahinciyim, doğancıyım, drift yapmak istiyorum derse de ayrı bir bölümümüz olacak. Güvenli bir ortamda ceza yemeden istediği gibi driftini yapabilecek. Amaç ne, gençlerimizi park kenarlarından, uyuşturucu belasından, sanal kumar belasından kurtarmak” şeklinde konuştu.

I M G 4774

VATANDAŞ ERBAKAN’I ANDI

Bayrakdar’ın saha ziyaretlerinde dikkat çeken bir konu da vatandaşların merhum Necmettin Erbakan’a gösterdiği ilgi oldu. Erbakan’ın konuşmalarını hâlâ dinlediğini belirten bir vatandaş, “Ben Erbakan Hoca’mızın her zaman videolarda konuşmalarını, yemin ederim dinliyorum ve ağzım açık kalıyor. Bu adamın neden yolundan gidilmedi Başkanım, neden gidilmedi?” ifadelerini kullandı.

Başka bir vatandaş ise, “Ben emekli devlet memuruyum. Erbakan Hoca’mı çok arıyorum. Ben Erbakan Hoca’mı çok arıyorum. Hiçbir lider değil, ben sadece Erbakan Hoca’mı arıyorum şu anda” diye konuştu.

I M G 4720

“YOLU VEFAT ETMEDİ”

Bayrakdar ise ‘Milli Görüş’ anlayışıyla ilerlediklerini ifade ederek, “Biz de diyoruz ki Erbakan Hocam vefat etti ama yolu vefat etmedi. Biz üstüne daha da katarak, aynı adil paylaşımla, havuz sistemini, denk bütçeyi, ilk önce belediyede sonradan ülkemizde hepsini yapacağız inşallah” şeklinde konuştu. Bayrakdar ve ekibi, saha çalışmalarına devam edecek.

I M G 4803

Editör: Oğuzhan EKE