Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı hedef alarak “Bolumuz bu şovmen belediye başkanı tarafından yönetilmeyi hak etmiyor!” dedi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri yaklaşırken iddialı çıkış yaptı “Bolu Belediyesini de kazanacağız” ifadelerini kullandı.

HABER: ASLI AKIŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu teşkilatları 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Bolu’dan 54 yıldan sonra milletvekili çıkarmayı başardı. Başkan Durak göreve geldiği günden bu yana seçim sürecinde gösterdiği başarılı performansını yerel seçimlere de taşıma gayretinde.

Kullandığı yapıcı dil ve kucaklayıcı siyasetiyle kısa sürede tanınan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a gönderme yaparak belediyecilik noktasında eleştirdi.  Durak, Bolu ve ilçelerinde 3 hilalin dalgalanması için var gücüyle çalışacaklarını da vurguladı.

“KUTLU SANCAĞIMIZI EN İLERİYE TAŞIMA GAYRETİMİZ VAR”

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Bolu’da tarihi bir zafere imza atan ülküdaşlarının yeni zaferler kazanacağını belirterek; “Bizim bir ülkücü olarak hem şanlı tarihimize, hem mukaddes davamıza, hem Liderimize hem de ülkemize karşı tarihi bir sorumluklarımız var. Bizim tek bir amacımız var; bizden sonra bayrağı devralacaklar için kutlu sancağımızı en ileriye taşıma gayretidir. Bu Bolu’da tarihi bir zafere imza atan ülküdaşlarımız yeni zaferler kazanacağından şüphem yoktur. Bizlere düşen görev rehavete kapılmadan, zafer sarhoşluğu yaşamadan, bahane üretmeden yeni zaferlere imza atmaktır.” Şeklinde konuştu.

“TÜM TÜRKİYE, BOLU’NUN BAŞARISI KONUŞUYOR”       

MHP ve Cumhur ittifakının başarısı için çalışacaklarının sözünü de veren Başkan Durak; “Bugün tüm Türkiye, Bolu’nun başarısı konuşuyor! Ben inanıyorum ki, bundan sonra da konuşmaya devam edecek! Milliyetçi Ülkücü Hareket Bolu’nun başarısını kutluyor! Bundan sonra da yeni başarılarımızı kutlamaya devam edecek! 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde bolu belediyesinde ve Bolu’nun ilçelerinde neden 3 hilal dalgalanmasın? Biz liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisinin ve cumhur ittifakı’nın başarısı için çalışacağız.” Dedi.

“BOLUMUZ KONUŞAN DEĞİL İCRAAT YAPAN BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİYOR!”  

Durak, Bolu’nun artık konuşan değil icraat yapan bir belediye başkanı istediğin de altını çizerek; “Bolu neden MHP belediyeciliğiyle tanışmasın ki? Bunu başarma gücü, azmi bizlerde! Bunun için her şeyden önce birlik be beraberliğimizi korumalıyız. Milletvekilliği seçiminde nasıl Gazi Meclis’e vekilimizi gönderdiysek Bolu Belediyesini de kazanacağız. Çünkü bolumuz bu şovmen belediye başkanı tarafından yönetilmeyi hak etmiyor! Çünkü, Bolumuz konuşan değil icraat yapan belediye başkanları istiyor! Çünkü bolumuz medyada gevezelik yapacak, toplumun sinir uçlarıyla oynayacak bir yönetimi hak etmiyor. Bolumuza 3 hilal yakışır. Bolumuza hizmet yaraşır. Bolumuza öncü belediye olmak yaraşır. Ve bunları başaracak, hayalleri gerçekleştiren bizde iman da var, teşkilat da var irade de var!” ifadelerini kullandı. 

“YENİ ZAFERLER KAZANACAĞIZ”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine en güçlü bir şekilde hazırlanacaklarının mesajını veren Durak; “2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu' temasıyla dokunmadığımız gönül, sıkmadığımız el, kucaklamadığımız hemşerimiz kalmayacak! Biz Ayrıştıran değil birleştiren bir belediyecilik istiyoruz. Biz, Devletle vatandaşı buluşturan, kaynaştıran, kucaklaştıran bir belediyecilik istiyoruz. Biz, dürüstlükle çalışkanlığı birleştiren, liyakati esas alan, vatandaşa hizmeti gaye edinen bir belediyecilik istiyoruz! Ve Allah’ın izniyle Bolumuzda bu belediyecilik anlayışını getireceğiz ve yeni zaferler kazanacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Servet GÖKÇEK