AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, birbirimizi hatırladığımız, birbirimize sarılmak ve kenetlenmek, aynı zamanda geçmişle gelecek arasında bağlar kurulmasında en özel günlerin bayramlar olduğunu işaret ederek; “Lütfen vakit varken eğer anneniz, babanız yanınızdaysa ellerini öpüp, sıkı sıkı sarılın. Lütfen çocuklarınız yanınızdayken onların başını okşayıp, onlarla beraber olmak, onlarla vakit geçirin. Yarına çıkmaya kimsenin garantisi yok” mesajını verdi.

Haber: Aslı Akış

Bolu valiliğinin resmi programıyla bayram kutlamalarına katılan Milletvekili Aydın, bayramlarda bir arada olmanın kıymetinden bahsederek son iki haftadır artan vakalara dikkat çekti. Ayrıca, tedbirin elden bırakılmaması noktasında tavsiyede bulundu.

Yola çıkan sürücüleri de dikkatli olmaları konusunda uyaran Aydın; “Maksat sevdiklerimize kavuşmak ise tüm tedbirlere riayet ederek seyahat etmeliyiz.” dedi.

“ENDİŞEYE MAHAL YOK ANCAK TEDBİR ÇOK ÖNEMLİ”

Milletvekili Aydın, vaka sayılarındaki artış ile birlikte sürecin takip edildiğinin altını çizerek; “Bayramın 2. Günü de AK Parti İl Başkanlığımızda hem teşkilatımızla hem de vatandaşlarımızla bayramlaşacağız. Bayramlarda aileyle, komşularla, eş ile dost ile hemhal olmak son derece güzel. Lakin bir pandemi süreci yaşadık. Şu an bizim de takip ettiğimiz üzere vakalarda bir takım artmalar olduğunu görüyoruz. Lakin Sağlık Bakanımız da, Sayın Cumhurbaşkanımız da bununla ilgili açıklamalar yapıyorlar. Süreç takip edilen bir süreç, endişeye mahal yok ancak tedbir her zaman çok önemli. Biz de vatandaşlarımıza, tabii sevdiklerimizle beraber olacağız ama tedbirli olmaları yönünde de tavsiyede bulunmak isteriz.” şeklinde konuştu.

“ÖNCE CAN GÜVENLİĞİ”

Aydın, 9 günlük bayram tatili sebebiyle artan araç trafiği ve kurallara riayet edilmesiyle ilgili de görüşlerini aktararak; “Sevdiklerine kavuşmak için yollarda olan vatandaşlarımız da var. Bolu mevkiinde önemli bir araç trafiği mevcut. Biz önce can güvenliği diyoruz.5 dakika sonra gidilir, 1 saat sonra gidilir ama maksat sevdiğine kavuşmak o yüzden tüm tedbirlere riayet ederek seyahat etmelerini buradan tavsiye ve telkin edebiliriz.” ifadelerini kullandı.

“SEVDİKLERİYLE BERABER OLMANIN TADINI ÇIKARMALARINI DİLİYORUM”

Arzu Aydın bayramda aile ve dostlarla daha fazla vakit geçirmenin önemine ve manevi değerlere vurgu yaparak,“ Her bayramda şunu söylerim, söylemeye de devam ediyorum. Bunu bir evlat olarak söylüyorum. Lütfen vakit varken eğer anneniz, babanız yanınızdaysa ellerini öpüp, sıkı sıkı sarılın. Lütfen çocuklarınız yanınızdayken onların başını okşayıp, onlarla beraber olmak, onlarla vakit geçirmek noktasında çünkü yarının ne olacağı belli değil, yarına çıkmaya kimsenin garantisi yok. Sevdikleriyle beraber olmanın tadını çıkarmalarını diliyorum.” dedi.

“BU MEMLEKETTE NE EZAN SUSAR NE BAYRAK İNER”

Hükümetin terör ile mücadelesinin devam ettiğini de belirten Aydın, konu üzerinden şehit ailelerini unutmadı ve bayramlarını kutladı. Aydın; “Tüm şehit ailelerimizin bayramını ayrıca, gönülden kutluyorum. Bir kez daha Allah onlardan razı olsun ama şuna inansınlar: milletimiz bize güvensin, evlatlarımız şehit olmasın, annelerin bağrı yanmasın, elleri boş kalmasın diye devletimiz de var gücüyle terörle, teröristle, onların iç ve dış mihraklarıyla uğraşmaya, mücadele etmeye devam ediyor. Bu söylemde değil fiiliyatla da her türlü savunma sanayiindeki gelişmeyle de onlara geçit vermemek noktasında, hem savunma sanayinde hem de siyasette gösterdiğimiz dik duruşla Allah’ın izniyle bu memlekette ne ezan susar ne bayrak iner. Ben bir kez daha tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim