Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, 8 Eylül 2006 tarihinde Bolu Belediye Meclisinde, dönemin Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile yaşadığı, tutanak diyaloğunu paylaştı.

Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye’nin en genç belediye meclis üyesi olarak, Bolu Belediye Meclisine giren, Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, sosyal medya hesabından, 8 Eylül 2006 tarihine ait meclis konuşmasını paylaştı. Özdemir’in paylaştığı videoda, Bolu Belediyesi Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz ile arasında geçen tutanak diyaloğu yer aldı.

“VİDEO ANILARIMI TAZELEDİ”

Özdemir, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Yıl 2006… 25 yaşındayken, Türkiye’nin en genç Belediye Meclis Üyesi olarak Bolu Belediyesi Meclisi’nde, Meclis tutanaklarını seçilmiş Meclis Üyelerine verilmesini yasaklayan karara karşı geldiğim konuşmam… O dönemde tutanaklar biz seçilmiş Meclis Üyeleriyle bile paylaşılmazken, şimdilerde şeffaf yönetim anlayışıyla tüm Meclis Toplantıları canlı yayınlanıyor… Nerden nereye... Yıllar sonra VHS kayıttan elime ulaşan bu video anılarımı tazeledi” dedi.

Editör: TE Bilisim