Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2015 yılında yapımına başlanan ve 2017 senesinde bitmesi planlanan Olimpik Yüzme Havuzuna dair açıklamada bulundu. Özcan; Karaçayır’da da bir havuz var çürümeye terk edilmiş. Yapamayacaksanız orayı da devredin. Havuzu da yapıp halkın hizmetine sunarız” dedi.

Haber: Aslı Akış

2015 yılında Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'ında katkılarıyla Karaçayır'da yapımına başlanan Olimpik Yüzme Havuzunun ihale şartnamesi gereği 2017 yılında teslim edilmesi gerekiyordu. Fakat ihaleyi alan firma ihale feshi için bakanlığa müracaat edince kaba inşaatı neredeyse bitmek üzere olan Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı tamamen durdu.

ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞ”             

Köroğlu Parkta bir araya geldiği basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Tanju Özcan Karaçayır’da geçmiş yıllarda yapımına başlanan fakat bitirilemeyen Kapalı Yüzme Havuzu ile ilgili konuştu. Özcan; “Karaçayır’da da bir havuz var. O da yıllardır atıl durumda, çürümeye terk edilmiş. Orada da kamunun parası var. Yapamayacaksanız orayı da devredin. Biz yaparız. 65 milyonluk Pis Su Arıtma Tesisi yapan, 20 milyonluk Karadere projesi yapan, 20 küsur milyona Orman Bölge Müdürlüğü binasını yapan belediye; birkaç milyon daha harcar, havuzu da yapıp halkın hizmetine sunar. Bize tahsis etsinler, teklifim bu” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim