(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY) - Dermatoloji Uzm. Dr. Serap Kayhan Cilt problemleri, estetik ihtiyaçlar ve dermatolojik muayeneler hakkında bilgiler verdi. Uzm. Dr. Serap Kayhan özel muayenehanesinde, hastaların kendilerini rahat ve güvende hissedecekleri bir ortamı oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

En son teknolojiyi kullanarak her bir hastasının cilt tipine ve ihtiyacına özel çözümler sunan, Dermatoloji Uzmanı Dr. Serap Kayhan, daha önce Bolu Köroğlu devlet hastanesinde görev yaptığını ve sonrasında il dışında özel bir tecrübe kazandığını dile getirdi.

“BU İŞLEMLER İÇİN İL DIŞINA GİTMELERİNE GEREK YOK”

Kozmetik ve klinik dermatoloji alanında kaliteli hizmet vermek adına kendi kliniğini açtığını ifade eden, Dermatoloji Uzm. Dr. Serap Kayhan, “Öncelikle tüm dermatolojik hastaların tanı ve tedavilerini düzenlenmektedir. Bunun dışlında tırnak çekimi, tırnak batma tedavisi, biyopsi gibi diğer tüm işlemleri de yapmaktayız. Bunun dışında estetik kozmetoloji anlamında da botoks, dolgu, mezoterapi, prp, prf, gençlik aşıları, somon DNA gibi uygulamalar ve ayrıca lazer epilasyon, cilt bakımı, altın iğne ve ışıltı lazer gibi işlemleri hastalarımızın, danışanlarımızın ihtiyaç duyacağı hem medikal, hem de estetik dermatoloji anlamında tüm işlemleri uygulamaktayız. Bunun için bu işlemler için il dışına gitmelerine gerek yok ”dedi.

“PRP İŞLEMİ, KİŞİDEN BELİRLİ MİKTAR KAN ALINIYOR”

Dermatoloji Uzm. Dr. Serap Kayhan, ciltte kırışıklık, sivilce, çatlak, saç dökülmeleri değişik sağlık sorunlarının tedavisinde uygulanan “PRP” hakkında bilgiler vererek, “Prp işlemi kişiden belirli miktar kan alınıyor. Özel Santrifüj cihazı belirli sürede yaklaşık üç veya dört dakika döndürülüyor ve kişinin ihtiyacına göre cilde veya saç dökülmelerine kullanılmaktadır” diye konuştu.

“Somon DNA cilt kalitesini artırıyor ve en çok uyguladığımız işlemdir”

Dr. Serap Kayhan'ın uzmanlığı ve kliniğinin sunduğu hizmetler arasında en çok yoğun muayeneler arasında botoks, gençlik aşısı ve somon DNA tedavileri yoğun olarak tercih edildiğini aktararak, “En çok dermatolojik muayenelerimiz çok gelmektedir. Bunun yanında kozmetik anlamında botoks, akne skari tedavileri yoğun yaşanıyor. Bu dönemde önümüz kış olduğu için ve havalar soğuduğu için lazer sistemlerini daha çok güçlü uyguluyoruz. Bazı lazer çeşitlerini yazın kullanamıyoruz genellikle ekim ayında başlıyor ve mayıs ayına kadar devam ediyor. Bu tarz hastalıklar daha fazla geliyor. Bunun dışında yaz döneminde güneşin etkileri ile cilt kuruyor ve hassaslaşıyor. Bu dönemde de gençlik aşıları, Somon DNA cilt kalitesini artırıyor ve en çok uyguladığımız işlemdir” dedi.

Cilt sağlığı ve estetik alanlarında geniş bir deneyime sahip olan Dr. Kayhan ve ekibi, hastalarına güvende hissetmeleri ve memnuniyetle ayrılmaları için en üst düzeyde hizmet sunmayı amaçlıyor. Cilt sağlığı ve güzellikle ilgilenen herkes için Dr. Serap Kayhan'ın kliniği kaliteli ve uzman bir hizmet sunmak adına önde gelen bir adres olarak kabul edilmektedir.

Editör: Servet GÖKÇEK