AK Parti Gençlik Kolları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü nedeniyle hazırladıkları magnetleri Bolu halkına dağıttı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Garnizon Şehitliği’nde düzenlenen programa katılan AK Gençlik, daha sonra Gaziler Derneğini ziyaret ederek şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.

Gençlik Kolları üyeleri daha sonra 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına hazırladıkları magnetleri Bolu halkına dağıttı.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, “Biz AK gençlik olarak biliyoruz ki; bu güzel vatanda aldığımız her nefes, özgürce yürüyebildiğimiz her sokak, minarelerimizden yükselen her ezan, önce Rabbimizin daha sonra bu değerler için hiç düşünmeden canlarını feda etmiş şehitlerimiz ve şehadet üzere çarpışan gazilerimiz sayesindedir” dedi.

Bayrak, AK Gençlik olarak şehit ailelerinin ve gazilerin her daim yanında olacaklarını, vatanı yüceltmek ve daha ileriye taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi.

“ASLA VERMEYİZ BU CENNET VATANI”

Tüm şehitlerimiz ve gazilerimize şükranlarını ileten Bayrak, “Biz Çanakkale’de kahramanca savaşan Yahya Çavuş, yalnız bir top mermisini değil koca bir ulusun kaderini sırtlanan Seyit Onbaşı, çelikten bir saldırıya etten bir siper olan Mehmetçik, vatan aşkıyla, iman dolu göğsüyle kınalı kuzularını cepheye yollayan, “yavrum babasız yaşar da vatansız yaşayamaz” diyen cefakar analar, bağımsızlık uğrunda tüm dünyaya meydan okuyan Mustafa Kemal’iz. Asla vermeyiz bu cennet vatanı, alsak da dünyaları. Biz bu şanlı Milletin şanlı AK Gençliğiyiz. Damarlarımızdaki asil kan, kalplerimizdeki imanla, hak yolunun neferleriyiz. En içten duygularla tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyor, gazilerimizden “Allah razı olsun” diyoruz. Bu vatan onların omuzlarında yükseldi ve biz gençlerin omuzlarında ilelebet yükselecek. Bu millet her daim hür yaşadı sonsuza dek hür yaşayacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim