(HABER: AYNUR DURUKAN)- AK Parti Bolu İl Genel Meclis Adayı Samet Kocadağ, “Köylerimizde büyük bir teveccüh var. Bu sevgiye layık olmaya çalışacağız. 31 Martta rekor oy alacağız” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdüren Ak Parti İl Genel Meclis Adayları Ekrem Çetinkaya, Zerrin Yavuz Açıkalın, Samet Kocadağ, İsmail Eker, Metin Eymür ve Ümit Tomurcukgül ile birlikte çok sayıda partili önceki gün Susuzkınık, Gökpınar, Saraycık ve Çaygökpınar köylerini ziyaret etti. Köy köy, kapı kapı gezerek vatandaşlarla kucaklaşan partililer, geçmiş dönemde yapılan çalışmalarla ilgili olarak vatandaşlara bilgiler veriyor.

Vatandaşların şikayetlerini dinleyip, isteklerini not eden partililer,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın poster, broşür ve bayraklarını dağıtıyor.

“REKOR OY ALACAĞIZ”

31 Mart Yerel Seçimlerinde İl Genel Meclisi olarak rekor oy alacaklarını ifade eden AK Parti Bolu İl Genel Meclis Adayı Samet Kocadağ, “Susuzkınık, Gökpınar,  Saraycık ve Çaygökpınar köylerini ziyaret ediyoruz. Sahaya çıktığımız günden itibaren 73 köyümüzü ziyaret ettik. En kısa zamanda kalan 39 köyümüze de gideceğiz.  Köylerimiz de bize karşı ciddi bir teveccüh var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi, ilk günkü gibi devam ediyor. Bu teveccüh de bizleri dolaysıyla mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın teveccühü ile 31 Mart seçimlerinde İl Genel Meclisi olarak rekor oy alacağız” dedi.

Samet (3)Samet (2)Samet (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ