AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, belediyenin aynı kavşağı 3’üncü kez yıkmasına ilişkin, “Teknik beceriksizlik, plansızlık ve iş bilmemezliğin bedelini maalesef Bolu halkı olarak maddi-manevi bizler ödüyoruz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediyesi tarafından, Behiye Baysal Caddesi üzerinde yapılan kavşak, daha önce tepkilere neden oldu. Yolu kullananlar tarafından şikâyet edilen kavşak, bölgedeki çalışma kapsamında tekrar yıkıldı. Kavşağın tekrar yıkılması sonrasında AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, belediyeye tepki gösterdi.

“BEDELİNİ BOLU HALKI OLARAK, BİZLER ÖDÜYORUZ”

Kavşağın, tekrar tekrar yıkılması nedeniyle, vatandaşın parasının boşa harcandığını ileri süren Güner, “3 yılda Bolu'ya kavşaktan başka bir şey yapamayan Bolu Belediye Başkanı, söz konusu kavşakları da yap-boz gibi 3 defada bitiriyor. Bahçelievler Alt Geçidi'nden geçip Alpağut Mahallesi'ne doğru çıkan yolda bulunan bu kavşak 3 defadır yapılıyor yıkılıyor tekrar yapılıyor. İki ay önce tamamlanan kavşağı bir kez daha yıktılar yeniden yapacaklar. Teknik beceriksizlik, plansızlık ve iş bilmemezliğin bedelini maalesef Bolu halkı olarak maddi-manevi bizler ödüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim