Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bolu il Gençlik Kolları Başkanlığı’na Fatih Bayrak atandı. Bayrak değişimi sonrası Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş yayımladığı mesajında; “Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı Fatih Bayrak’a emanet. Kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum.  Görevi devreden Samet Kocadağ kardeşimize gayretlerinden ötürü teşekkür ederim. Bolumuza hayırlı olsun” dedi.

Haber: Aslı Akış

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bolu il Gençlik Kolları Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti. Mevcut Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ görevini Fatih Bayrak’ teslim etti.

“PARTİMİZE VE BOLU GENÇLİĞİNE HAYIRLI OLSUN”    

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay İl Gençlik Kolları Başkanının değiştiğini belirterek; “AK Parti’de her görev bir bayrak yarışı şeklinde üstlenilir. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Fatih Bayrak kardeşime muvaffakiyetler diliyor, bugüne kadar göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı sevgili kardeşim Samet Kocadağ başkanıma ve yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum. Partimize ve Bolu Gençliğine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“ADAY GÖSTERİLMEM ŞAHSIMI GURURLANDIRMIŞTIR”           

Bolu il Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, yeni görev, sonrasında yaptığı paylaşımda; “AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Büyükgümüş'ün tensipleri ile bugün gerçekleştirdiğimiz mülakat neticesinde 6.Dönem Olağan Gençlik Kolları İl kongresine aday gösterilmem şahsımı gururlandırmıştır. Aday gösterilmemde vesile olan, desteklerini esirgemeyen teşkilatımızın değerli büyükleri; İl başkanımız Sn. Nurettin Doğanay'a, Tarım ve Orman bakan yardımcımız Sn. Fatih Metin'e, Bolu milletvekillerimiz Sn. Fehmi Küpçü ve Sn. Arzu Aydın'a, Kıymetli büyüğüm ağabeyim Sn. Samet Kocadağ'a, İl Gençlik Kolları yönetim ve yürütme kurulu üyelerine, kıymetli İlçe Gençlik Kolları başkanlarıma teşekkürü bir borç bilirim. İlimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ederim.” şeklinde konuştu.

“TEŞKİLATIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Görevi devreden Samet Kocadağ ise; “Kutlu hareketimizin lideri, Türkiye siyasetinde yeni bir çığır açan ve her daim biz gençliğin geleceğe umutla bakmasını sağlayan, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yol yürüdüğümüz bu kutlu harekete, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Ahmet Büyükgümüş’ün tensipleriyle bugün yapılan istişareler neticesinde gerçekleştireceğimiz 6. Dönem Gençlik Kolları Bolu İl Başkanlığı kongremize Fatih Bayrak kardeşimiz aday gösterilmiştir. Teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim