Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerine yönelik “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” sertifikası programını başlattığını duyurdu.

Haber: Servet Gökçek

BAİBÜ tarafından öğrencilerine yönelik “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği sertifika Eğitimi” programı başlattı. Sertifika eğitimine başvurular 27 Mart’ta sona eriyor. 16 saatlik zorunlu olan eğitim, staj zorunluluğu olan öğrencilere yönelik.

Sertifika programına başvurmak isteyen öğrencilerin BAİBÜ sayfasında yer alan link üzerinden başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Formu dolduran öğrenciler 30 Mart 2022 tarihinde İBUZEM üzerinden İş Sağlığı ve Güvenliği dersine katılabilecekler.

Başvuruları tamamlayıp derse katılacak öğrenciler Ön Değerlendirme Testi olan 19 ders üzerinden toplamda 16 saatlik ders görecekler. Ön Değerlendirme Testini tamamlayan öğrenciler, Son Değerlendirme Testi olan sınava girecek. Sınavdan 60 puan ve üzeri alan kişiler sertifikayı almaya hak kazanacak.

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine kaydolduğu halde eğitimi alamayan veya sınavda başarılı olamayan öğrencilere yönelik tekrar eğitim yapılmayacak.

Editör: TE Bilisim